Restplasser til Bodrum

Restplasser til Bodrum

Billige restplasser til Bodrum

Fra Oslo

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Bodrum

Istankoy Bodrum Hotel
Istankoy Bodrum Hotel Dobbeltrom
Bodrum, Tyrkias vestkyst, Tyrkia 19. okt fra Oslo 7 netter
5 270,- Velg
Bedøm reisemålet (269 bedømmelser)
4.6

Finn en billig restplass til Bodrum

På en reise til Bodrum vil du bli møtt av moderne luksus, praktfulle strender, fantastisk natteliv, vakre severdigheter og en meget sjarmerende stil.

Den moderne, luksuriøse og livlige tyrkiske feriebyen
Bodrum har mye mer å tilby sine besøkende enn klisjéaktige fornøyelser og severdigheter som en del andre reisemål gjerne tilbyr. I Bodrum vil du finne en overraskende selvsikkerhet og stilfullhet, – du må til den franske rivieraen for å finne tilsvarende. Bodrum har massevis av små, hvite, firkantede hus som ligger blant vakre rosa og lilla bougainvilleaer. Overalt er det palmer og gatene munner ut ved havne- og strandområdet hvor strandpromenaden og den moderne marinaen er samlingssted for både lokale og turister. Store yachter legger daglig til i havnen og byens atmosfære oser av glamour, kvalitet og jetsettliv. Bodrum er en fantastisk vakker og spennende by å feriere i.

Strender for alle
Strendene i Bodrum er helt fantastiske. Her finnes det strender for alle, inkludert strender med vannsportsaktiviteter, strender med vakker, lys sand som er glimrende for avslapning og barnelek, samt strender hvor festmusikken pumper dagen lang. Vannet er rent, krystallklart og svært innbydende. Langs strendene i Bodrum går det en lang strandpromenade hvor det er deilig å gå lange turer, og mange av restaurantene flytter utendørsserveringen sin ned til den soloppvarmede sandstranden om kvelden.

Bodrums berømte natteliv
Med en restplass til Bodrum vil du trolig stifte bekjentskap med byens verdenskjente og hektiske natteliv. Samtidig som solen går ned bak olivenlundene og de furukledde fjellene mot vest kommer de unge, rike og stilige menneskene inn til byen, og Bodrum blir kledd til fest, dans og samvær som varer til langt på natt på byens utallige diskoteker. Utelivet er en morsom opplevelse uansett om du deltar eller observerer festlighetene litt på avstand. Kanskje får du øye på verdenskjente tyrkere eller til og med Hollywood-stjerner som i likhet med tusenvis av turister elsker Bodrums hektiske, men tilbakelente ferieliv.

Bodrum – en alle tiders ferieby
Bodrum er en by som i hovedsak tjener penger på alle turistene som hvert år besøker byen. Bodrums utseende kombinert med de enkelte gjenværende lokale fiskerne gir byen et autentisk preg, slik at turistene virkelig føler seg velkomne. Men Bodrum vet også hva det hele handler om, for byen har vært et foretrukket retrett- og feriested helt siden antikken. For eksempel reiste Kleopatra og hennes elsker, Markus Antonius, til Bodrum som på den tiden var kjent for å huse et av verdens syv underverker: Mausoleet i Halikarnassos. I dag er det ikke mye igjen å se av gravmonumentet, men stedet er absolutt verdt et besøk.

Slottet og flotte shoppingmuligheter
I tillegg til mausoleumsplassen er St. Peters-slottet en severdighet som du absolutt bør besøke når du er på ferie i Bodrum. Bodrum ble i mange år forsvart fra slottet og i dag ligger det flere spennende museer i de gamle bygningene, blant annet historiske og marinehistoriske museer. På slottet er det utstilt et flott, gammelt romersk skip og du kan også besøke flere av slottets tårn og fangehullene i kjelleren. Slottet er et sted hvor din barnslige indre ridder eller prinsesse kan tre frem og hvor du virkelig kan føle historiens vingesus i de flotte rommene og salene.

Nedenfor slottet ligger byens kommersielle sentrum som byr på basarer og en gågate med en rekke butikker. Begge steder selger kvalitetsvarer, så her tilbys det mer enn bare vanlige suvenirer. Litt lenger inne i bysentrum ligger det et spennende fruktmarked som tilbyr all verdens frukt og grønnsaker.

Moskébesøk og seilturer
Når du er i Bodrum, bør du også besøke den vakre hvite moskéen, Adliye Camii, som ligger sentralt ved enden av byens gågate. Husk å følge kleskodene når du besøker moskéen, hvor alle er mer enn velkomne til å komme innom og nyte roen.

Fra havneområdet nedenfor St. Peter-slottet kan du kjøpe billetter til organiserte dagsutflukter med båt eller til de lokale fergene hvis du vil stå for turens program selv. Det er lett, enkelt og billig.

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Bodrum | Sista Minuten till Bodrum

Reiseselskaper med restplasser til Bodrum

  • Billige restplasser med Escapeaway
  • Billige restplasser med SOLFAKTOR

Restplasser til Tyrkia

Avreiselufthavner til Bodrum

Finn reisen til Bodrum her

Les mer på bloggen vår