All Inclusive-reiser til Tyrkia

All Inclusive-reiser til Tyrkia

Billige All Inclusive reiser til Tyrkia

Fra Oslo

Fra Bergen

Fra Trondheim

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Tyrkia

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Bergen Flesland

  • Oslo, Sandefjord (Torp)

  • Stavanger Sola

  • Trondheim Værnes

Supreme Marmaris Hotel
Supreme Marmaris Hotel Dobbeltrom
Marmaris, Tyrkias vestkyst, Tyrkia 19. okt fra Oslo 7 netter
All Inclusive
4 972,- Velg
Muz Hotel
Muz Hotel Rom
Alanya, Tyrkias sydkyst, Tyrkia 18. okt fra Oslo 7 netter
All Inclusive
5 374,- Velg
Smart Stay Beach Bodrum
Smart Stay Beach Bodrum Economy dobbeltrom
Bodrum, Tyrkias vestkyst, Tyrkia 19. okt fra Oslo 7 netter
All Inclusive
5 398,- Velg
Ambassador Plaza Hotel
Ambassador Plaza Hotel Dobbeltrom
Kemer, Tyrkias sydkyst, Tyrkia 18. okt fra Oslo 7 netter
All Inclusive
5 651,- Velg
Dosi
Dosi Dobbeltrom
Side, Tyrkias sydkyst, Tyrkia 18. okt fra Oslo 7 netter
All Inclusive
5 756,- Velg
Palm World Resort & Spa Side
Palm World Resort & Spa Side Rom
Evrensekiz, Tyrkia 18. okt fra Oslo 7 netter
All Inclusive
5 947,- Velg
Lucky 3 Star
Lucky 3 Star Dobbeltrom
Sør-Tyrkia, Øvrige Tyrkia, Tyrkia 5. okt fra Bergen Flesland 7 netter
All Inclusive
6 997,- Velg
Eftalia Village
Eftalia Village Dobbeltrom
Incekum, Tyrkias sydkyst, Tyrkia 5. okt fra Stavanger Sola 7 netter
All Inclusive
7 997,- Velg
The X Belek
The X Belek Dobbeltrom med balkong
Belek, Tyrkias sydkyst, Tyrkia 3. okt fra Trondheim Værnes 7 netter
All Inclusive
10 095,- Velg
Ali Bey Club
Ali Bey Club Dobbeltrom
Manavgat, Tyrkias sydkyst, Tyrkia 9. okt fra Trondheim Værnes 7 netter
All Inclusive
11 434,- Velg
Sherwood Suites (Greenwood)
Sherwood Suites (Greenwood) Familiesuite
Antalya, Tyrkias sydkyst, Tyrkia 8. okt fra Oslo, Sandefjord (Torp) 7 netter
All Inclusive
13 897,- Velg
Bedøm reisemålet (16 bedømmelser)
4.3

Store opplevelser venter på deg i Tyrkia

Tyrkia ligger midt i smørøyet mellom to store kontinenter og tiltrekker seg massevis av besøkende med sin utrolige historie og sine fantastiske severdigheter. Landet tilbyr All Inclusive reiser for alle typer reisende og alle budsjetter.

Utallige muligheter
Tyrkia er et enormt land som tilbyr alle typer ferier og reiser med alt fra aktive ferier og kulturelle turer til strand- og badeferier på kysten. Landet ligger mellom to kontinenter og det er derfor store forskjeller i landets kultur og tradisjoner som kanskje best kan beskrives som en blanding av øst og vest.

Med landets mange muligheter kan det være vanskelig å velge hvor man skal reise, men her er noen anbefalinger som du ikke bør gå glipp av:

Istanbul
Byen er Tyrkias og en av verdens største byer målt i innbyggertall samt landets kulturelle og finansielle sentrum. Byen har tidligere vært sentrum for mange imperier og store herskere, noe som har skapt en fantastisk historie og en rekke antikke severdigheter. Spesielt fremtredende og verdt å få med seg er monumenter fra den romerske, bysantinske og osmanske perioden. Start gjerne på Sultanahmet-plassen hvor du finner Den blå moske, den romerske basilikasisternen og Topkapi-palasset som en gang var Osman-sultanenes residens i byen.

Hamam – Du bør også få med deg et besøk på et av byens lokale hamam som også kalles tyrkisk bad. Her er det deilig å få vasket bort støvet fra storbyen og eventuelt benytte seg av muligheten for en massasje med velduftende oljer og såper. Spesielt kan vi anbefale badet «Cemberlitas Hamami» som er kjent for sin historie og renslighet. Ellers er det også mulig å finne et lokalt hamam hvor man kan nyte en mer lokal opplevelse.

Byliv – Istanbul er også stedet hvor de lokale vannpipe- kaféene tilbyr flotte muligheter til å se det travle bylivet fra sidelinjen. De små kafeene finnes på alle byens gatehjørner og serverer også sterk te og kald drikke.

Cruise eller fotball – Benytt også muligheten til å ta et båtcruise over Bosporus-stredet som skiller byen i to eller få med deg en fotballkamp hvor hele tre store fotballag dominerer bybildet og sterke følelser kommer i spill når klubbene Galatasaray, Fenerbache og Besiktas møtes.

Ankara
Ankara er Tyrkias hovedstad og nest største by. Byen er landets største universitetsby og hovedsete for mange regjeringsinstitusjoner. Byen er ikke like historisk som Istanbul, men byr på moderne bygninger og god infrastruktur. Det er spesielt to ting man ikke bør gå glipp av i Ankara. Den første er ”Anitkabir” som er et mausoleum for den første presidenten i Republikken Tyrkia, Mustafa Kemal Atatürk. Dette er en fantastisk bygning som vil imponere de fleste. Museet for anatoliske sivilisasjoner er det andre stedet i Ankara som absolutt er et besøk verdt. Dette er et vakkert restaurert museum som forteller den fascinerende historien om de etniske befolkningene som levde i det gamle Tyrkia.

Tyrkia tilbyr All Inclusive
Tyrkia er mer enn bare storbyer. Byene Alanya, Bodrum og Antalya byr på fantastiske strender og flotte hoteller med All Inclusive muligheter. Dette er perfekte destinasjoner for en herlig sol- og badeferie.

Hvis du foretrekker en mer aktiv ferie og er interessert i landets unike historie, finnes det en rekke byer over hele landet hvor du kan se antikke monumenter og historiske severdigheter. Vi kan anbefale et besøk i byen Amasya som byr på osmansk arkitektur og gravsteder, byen Bursa som var den første hovedstaden under Det osmanske imperium samt byen Eskisehir som også kalles ”Tyrkias Venezia”.

Tyrkia er et enormt land som byr på mange flere muligheter enn du gjerne tror, det er derfor ingen unnskyldning for ikke å oppleve et av regionens mest spennende land.

Avreiselufthavner til Tyrkia

Finn reisen til Tyrkia her

Finn inspirasjon til Tyrkia her