Charterreiser til Bodrum

Charterreiser til Bodrum

Homer beskrev Bodrum som det evige blå land og byen på halvøya ligger også svært vakkert til og tiltrekker seg massevis av charterturister hvert år.

Billige reiser til Bodrum

Fra Oslo

Billige reiser til Bodrum

Istankoy Bodrum Hotel
Istankoy Bodrum Hotel Dobbeltrom
Bodrum, Tyrkias vestkyst, Tyrkia 19. okt fra Oslo 7 netter
5 270,- Velg
Bedøm reisemålet (69 bedømmelser)
4.4

Din beste charterreise til Bodrum

Homer beskrev Bodrum som det evige blå land og byen på halvøya ligger også svært vakkert til og tiltrekker seg massevis av charterturister hvert år.

Byen Bodrum var i oldtiden kjent som Halicarnassos og har alltid vært berømt for sin skjønnhet. Homer beskrev byen som «det evige blå land» og byen er fremdeles ettertraktet blant forfattere og kunstnere som søker inspirasjon i de unike omgivelsene.

De intellektuelle får hvert år selskap av tusenvis av turister som velger Bodrum som deres charterdestinasjon. Byen ved det sørlige Egeerhavet tiltrekker seg gjerne reisende som setter pris på kvalitet og opplevelser med dybde.

Byen er en stor turistmagnet og tiltrekker seg også rike tyrkere som søker kvalitet i en stil som kun kan sammenlignes med den man finner på Frankrikes Middelhavskyst.

Strand og vann
Selv på vinterstid er været deilig i Bodrum. Sommeren begynner i april og det kan bli svært varmt. En charterreise til Bodrum betyr en reise til en feriedestinasjon som noen ganger har temperaturer på mer enn 40 grader celsius. Her er det alltid solskinn og regn er et ukjent fenomen på sommerstid.

Chartergjester har ulike preferanser, men på Bodrum-halvøya finnes det en strand for enhver smak. Her finnes det mange små bukter hvor alle typer sandstrender er representert.

Det finnes små og nesten private strender som med sitt krystallklare vann lokker til seg turistene. Andre strender har gyllen sand eller grovere sand og et stort tilbud av aktiviteter. De fleste velger å prøve litt av hvert av halvøyas utvalg av strender.

Stranden mellom borgen og selve byen er et paradis for svømmere. Her er det så rent og pent at selv de mest kresne charterturister blir tilfredse. Bodrum er Tyrkias in-sted. Selv solsenger er gratis.

Nattelivet i Bodrum
I Bodrum er nattelivet som en reise inn i drømmeland. Her kan man starte på en bar og avslutte på en nattklubb – uansett alder. Blant tyrkere regnes byens natteliv for å være blant landets beste, trolig kun overgått av Istanbul.

Bodrum er det stedet i Tyrkia hvor det er flest barer i forhold til befolkningsantallet og det er derfor gode muligheter for turister som ønsker en charterreise med fart i.

Det som også er svært spesielt med Bodrum er bargaten som går parallelt med havet. Her kan man fra restaurantene, kafeene og barene nyte utsikten til den gamle borgen i Bodrum – en vakker og iøynefallende utsikt som har forført massevis av turister.

Nattelivet er allsidig med gode muligheter for live-musikk. Det finnes barer for enhver musikksmak og mange bytter stil i løpet av kvelden – alt etter humøret endrer eller hvem man møter.

Aktiv i Bodrum
Bodrum er det riktige stedet for reisende som også vil rocke om dagen. Rutebåter bringer turistene til Aquatica som flyter i en liten og vakker bukt like ved Bodrum. Her tilbys det musikk, god mat, drinker og vannsport.

Hvis man har danset natten lang, kan det dagen derpå være deilig å besøke et tyrkisk Hamam. Mange charterturister besøker et tyrkisk bad i løpet av charterreisen og det er det også gode muligheter for i Bodrum som kan skilte med et Hamam like ovenfor busstasjonen.

Reisende kan i tillegg ta skrittet videre og prøve et gjørmebad, noe det også tilbys mange muligheter for i Bodrum.

I Bodrum vil du finne alle vanlige vannsportsaktiviteter. Her er det muligheter for vindsurfing, vannski, dykking, jetski og en rekke andre vannsportsaktiviteter som vil få barnet frem i oss alle.

Fra mange av strendene går det båtturer som er et populært alternativ til de svært aktive vannsportaktivitetene. Dette er også en fin måte å oppleve flere av de ulike strendene.

En annen fin måte å se Bodrum-halvøya på er å leie bil og utforske på egen hånd. Det gir den friheten som mange ønsker og i Tyrkia er det også en billig fornøyelse.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Danmark og Sverige:
Charterrejser til Bodrum | Charterresor till Bodrum

Charterreiser och reiser til Tyrkia

Charterselskaper med charterreiser til Bodrum

  • Billige charterreiser med Escapeaway
  • Billige charterreiser med SOLFAKTOR

Finn reisen til Bodrum her

Les mer på bloggen vår