Charterreiser til Alanya

Charterreiser til Alanya

Billige reiser til Alanya

Charterreise til Alanya

Bedøm reisemålet
4,5
(54 bedømmelser)
Alanya er en by og distrikt i Middelhavsregionen til Tyrkia som ligger på landets sørlige kyst. Områdets naturattraksjoner og en interessant historisk arv har sammen med det svært gunstige klimaet gjort det til et yndet turistmål.

Historiske Alanya

Byen ble i 2009 oppført på UNESCOs verdensarvliste blant annet for sine interessante historiske bygninger. Et av de absolutte attraksjonene er uten tvil Alanya Castle som er åpent for publikum. Før man kommer til fortet kjører du forbi den gamle citadellen Iç Kale som var det tyrkiske kvarteret under det Ottomanske perioden og verdt å stoppe for å se. Forsvarstårnet Kizilkule, som betyr det røde tårnet, er over 30 meter i diameter og over 30 meter høyt. Her finnes det også byens etnografiske museum og muligheten for å oppleve fantastisk utsikt. På Alanya museum kan den besøkende se verktøy og smykker som er samlet inn fra Pamfylia som Alanya het under antikken.

Opplev Alanya

Det finnes flere spennende opplevelser i og utenfor Alanya. Her finnes organiserte båtturer og sportsdykking for nybegynnere. En avkoblende dag til Green Canyon i vakre naturomgivelser og i behagelig stillhet kan du blant annet besøke den kunstige innsjøen Oymapinardammen. Stranden Cleopatra er byens absolutt beste og verdt et besøk. Like i nærheten ligger en hule med 95% luftfuktighet som sies å kunne hjelpe folk som lider av blant annet astma.

I de fleste byene i Tyrkia finnes det tyrkiske bad som kalles Hamam. Alanya er intet unntak. Opplev den levende tradisjonen som startet i middelalderen er en fantastisk opplevelse for både kroppen og sjelen. Dette er en ny og spennende måte å omgås sosialt på.

Alanya er et variert og vakkert ferieparadis som blandet det gamle med det moderne. Nå har du også muligheten for å oppleve området og dets varierte opplevelser. Finn en billig charterreise til Alanya allerede i dag.

Charterreiser och reiser til Tyrkia

Charterselskaper med charterreiser til Alanya

Billige charterreiser med AmiSol Travel
Billige charterreiser med Detur
Billige charterreiser med Escapeaway
Billige charterreiser med Mixx Travel
Billige charterreiser med Nazar
Billige charterreiser med TripX
Billige charterreiser med Tyrkiareiser
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.