Billige flybilletter til Berlin

Billige flybilletter til Berlin

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Berlin

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
14. jan 18. jan
OSL
BER
BER
OSL
Norwegian Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 821,- Velg
28. nov 1. des
OSL
BER
BER
OSL
SAS 1 stopp
Norwegian Direkte
Fra kr. 825,- Velg
13. jan 17. jan
OSL
BER
BER
OSL
Norwegian Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 874,- Velg
24. okt 31. okt
BGO
BER
BER
BGO
Norwegian Direkte
Norwegian 1 stopp
Fra kr. 882,- Velg
9. nov 1. des
OSL
BER
BER
OSL
AirBaltic 1 stopp
Norwegian Direkte
Fra kr. 945,- Velg
24. nov 26. nov
OSL
BER
BER
OSL
SAS 1 stopp
SAS Direkte
Fra kr. 976,- Velg

Finn en billig flybillett til Berlin

Med det høye antallet av flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til Berlin, kan det være vanskelig å finne ut av hvilke selskaper som er billigst når alt kommer til alt. På travelmarket.no har vi spesialisert oss i å gjennomsøke markedet for billige flybilletter slik at du slipper for det. Ved å taste inn noen få kriterier i vår søkemaskin, får du en lang liste med de beste tilbudene på flybilletter til Berlin. Enkelt og greit.

Selv om Berlin ikke ligger lengre unna enn at man kan ta toget eller bilen dit, er det likevel deilig å slippe for den lange transporttiden. Det har mange blitt klar over og derfor har det blitt mer populært å fly til Berlin.

Berlin er byen hvor du merker fortidens betydning og fremgangens kraft på en gang. Byen har et vell av kulturinstitusjoner og det er imponerende som kulturscenen har blomstret opp i Berlin i løpet av de siste 10-20 årene. Så, hvis du er til teater eller musikk, finner du helt sikkert mange spennende arrangementer i Berlin.

Det raske tempoet som kulturscenen har vokst i, er sannsynligvis også grunnen til at du finner et veldig aktivt natteliv i Berlin. Det er en av de europeiske storbyene med flest unge mennesker, så det er hele tiden noe som skjer.

I Berlin finner du også historiske landemerker som f.eks. Brandenburger Tor som må sies å være Berlins varemerke. Denne porten symboliserer på den vakreste måten gjenforeningen mellom øst og vest og er helt klart verdt et besøk. Husk også å ta turen forbi TV-tårnet Checkpoint Charlie og Holocaust Denkmal.

Når du bestiller dine billige flybilletter til Berlin, er det verdt å tenke på om du kanskje skal fornye garderoben i Berlin? Her finner du nemlig et stort tilbud av billige og smarte kvalitetsmerkeklær og unike vintage klær. Kurfürstendamm er Berlins mest kjente handlegate og kan dekke all shoppingsult. Kurfürstendamm er nesten en severdighet i seg selv, så gå en tur ned den 3,5 km lange gaten. Hvis du liker de lange og brede gatene, skal du også oppleve Unter den Linden som er Berlins svar på Champs-Elysées.

Berlin er både for unge og gamle, singler og par. Uansett hva du foretrekker på din ferie, finner du det i Berlin. Et kjent dansk sangsitat er: Hvem kan sove i Berlin? Det er rett og slett for mye å gjøre til at man har tid til å sove. Bestill dine flybilletter til Berlin allerede nå, slik at du er sikker på å få en spennende og opplevelsesrik ferie.

Populære lufthavner for fly til Berlin

De mest populære lufthavnene i Tyskland

Populære reisemål i Nord-Europa

Finn reisen til Berlin her

Les mer på bloggen vår