Bildet fremviser Brandenburger Tor i Berlin under et gyldent solnedgangslys, med høstløv foran.

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Berlin

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Berlin

Berlin er hovedstaden i Tyskland og den største by i landet med over 4,5 millioner innbyggere. Berlin er blant annet kjent for sin turbulente historie, det internasjonale miljøet og en generell atmosfære av frihet og toleranse.

En historisk vandring i Berlin
Bygningsmassen I Berlin er svært variert, og på tross av store ødeleggelser under Andre Verdenskrig, har byen klart å gjenskape seg selv – og er kjent for de mange arkitektonisk nyskapende bygninger og områder. Du kan innenfor et ikke særlig stort område i byens sentrum, finne representanter fra mange historiske perioder, fra middelalderbygninger på Alexandreplatz til de ultramoderne glass og stål-byggerier på Potsdamer Platz. Andre områder man bør få med seg er den brede avenue Under den Linden der leder opp til den monumentale Brandenburger Tor – den eneste byport som stadig er bevart. Muren imellom øst og vest lå vest for byporten, som derfor er blitt et symbol på den delte byen. Andre steder i byen kan man se rester fra selve muren og de mange vaktpostene som omgav den.

Museer i Berlin

Mange av museerne i byen fokuserer på byens historie, men byen har også en mengde kunstmuseer og gallerier. Blant de historiske museene og monumentene kan det vakre, men foruroligende Holocaust Minnesmerket anbefales. Minnesmerket består av en enorm betonglabyrint over jorden, og en udstilling over jødenes skjebne under andre verdenskrig under jorden.

Museet har også en innholdsrik bokhandel. DDR-museet er også vel vert et besøk. Her får man et grundig innblikk i det daglige livet i Øst-Tyskland under sosialismen. På den kunstneriske arena kan man for eksempel ta turen til Potsdamer Platz. Her finner man blant andre Gemäldegalerie med tusenvis av verk av europeiske kunstnere fra 1200-1700-tallet. Ikke langt derfra ligger Neue Nationalgalerie, designet av Mies Van der Rohe med kunst fra det 20.århundre.

Du kan få billige flybilletter fra Sandefjord/Torp til Berlin!