Hos Travelmarket hjælper vi dig med at finde billige flybilletter til Tyskland - Foto: Leif Geisler

Billige flybilletter til Tyskland

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyreiser til Tyskland

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.

Det er mange muligheter i Tyskland

Tyskland med sine fantastiske storbyer, sine utallige severdigheter, storslåtte naturopplevelser og kulturelle opplevelser, er Tyskland faktisk litt av en ferieperle. Her er det opplevelser for alle aldre og interesser – og det til svært gode priser. Tyskland har så mye å by på, og du er hjertelig velkommen hvor enn du drar. Ha en riktig herlig ferie til Tyskland.

Berlin – bli overjordisk forelsket i den tyske hovedstaden

Berlin er blitt litt av en favorittby for danskene, og det er bestemt ikke uten grunn!

I mange år har voksne feriegjester valfartet til byen for å oppleve alle de store historiske severdighetene som de har hørt mye om på TV, i radio og i skolebøker.

Men nå har de unge også fått øynene opp for Berlins fantastiske byliv, der undergrunnskulturen setter dagsordenen, der det hele natten lang sendes drinker over disken til de evig dansende gjestene og der Berlins forskjellige bydeler har hver sin stil, kulturliv og stemning å tilby sine besøkende.

Det er ualminnelig lett å bli overjordisk forelsket i Berlin, i alle dens imponerende severdigheter, restauranter, spennende butikker, markeder, parker og kulturelle muligheter.

Og alt sammen kan oppleves til en svært billig pris - Så kjøp deg billige flybilletter til Tyskland nu.

For hundre år siden var Berlin en av de mest attraktive europeiske storbyene med sine vakre bygninger, sitt utsøkte kulturliv, alle de nyskapende samfunnstankene og ideene, sine utallige, driftige kunstnere og sitt levende natteliv – nå holder det nye Berlin på å finne fotfestet, og borgere fra hele verden strømmer til Tysklands hovedstad for å oppleve byens historiske og moderne herligheter.

Hamburg – havnebyen med det herlige kulturlivet

Hamburg er Tysklands havneby nr. 1, og med sine kanaler, sitt store havneområde, og med en historie som går mange hundre år tilbake i tiden, er Hamburg litt av en nordtysk storbyperle.

Her er det en levende og pulserende stemning, der nytenkning og modernisering går hånd i hånd med internasjonale kulinariske og kulturelle impulser, og med gamle bygninger, museer og parker.

Hvis du er glad i markeder, små butikker, vintage- og spesialforretninger eller lekre motebutikker, er du kommet til rett by, for som Berlin har Hamburg områder med mange små gater som tilbyr butikker med personlige eller eksklusive preg.

Gå på museer, gå en tur i havnen, opplev Hamburgs imponerende forlystelsesområde, før du kaster deg over Hamburgs forrykende og verdensberømte natteliv. Her er det også et glimrende kaféliv, der feriegjestene kan blande seg med byens besteborgere, arbeidere, forretningsfolk, utlendinger, studerende og all slags mennesker – det er plass til mangfoldighet i Hamburg, og du blir ønsket hjertelig velkommen når du kommer hit.

Så kjøp deg billige flybilletter til Tyskland og Hamburg og opplev en by med et helt fantastisk liv.

München – mye mer enn oktoberfest

Oktoberfest! Sånn kjenner de fleste München, men hvorfor ikke oppleve noen av byens glimrende kunstmuseer, herlige restauranter og storslåtte kulturopplevelser eller ta en slottstur i de naturskjønne omgivelsene utenfor byen når du nå er her?

Det er et hav av severdigheter og opplevelser i München, der du blant annet kan oppleve det naturvitenskapelige museum Deutsches Museum, byens mange parker, BMW-utstillinger, mange flotte butikker og shoppingsentre, det gamle rådhuset, storslåtte historiske bygninger og den store fotballstadion Allianz Arena, der fotballklubben Bayern München spiller sine hjemmekamper.

Finn deg en god restaurant der du med et solid måltid på tallerkenen og et glass godt øl i hånden kan sitte et par herlige timer med god mat i Hamburg. Gå videre, kjøp deg et par kalde drikkevarer og nyt den utrolig hyggelige, utendørs kveldsstemningen i det gode, lokale selskap.

Frankfurt – fantastisk byliv med internasjonale rammer

Mange forbinder Frankfurt med den store internasjonale flyplassen som ligger her, og der mange reisende daglig mellomlander på flyreiser. Men Frankfurt har i seg selv utrolig mye å by på som du ikke bør overse.

Frankfurt har en multikulturell og internasjonal stemning der det er god plass til nytenkning, mangfoldighet og personlige uttrykksformer, og sammen med de mange, gamle husene og severdighetene har det oppstått en helt egen og svært vakker atmosfære i byen.

Frankfurt ligger ved Main-floden midt i Tyskland, og på en deilig sommerdag finnes det ikke noe så morsomt som å kjøpe seg en sandwich og sette seg og nyte livet i solskinnet ved floden.

Gå en tur i Frankfurts gamle bydel, Altstadt, der de gamle bindingsverkshusene, plassene og blomstene tar imot feriegjestene med åpne armer. Se det flotte, gamle rådhuset Römerberg, gå på museum – Frankfurt er verdensberømt for sine mange, glimrende museer, der det er noe for enhver alder og interesse – lei sykler og kom deg raskt rundt i byen, dra på shopping i byens mange flotte butikker, slapp av i en av de mange parkene (ved Forest Playground Goethe Tower er det et lite plaskebasseng for barn), eller spis en god middag på en av byens gode restauranter.Billigste reise funnet på Travelmarket for Tyskland: Oslo til München 3. mars til 11. mars fra kr. 537,-

Bedøm reisemålet
4,6
(187 bedømmelser)

De mest populære lufthavnene i Tyskland

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.