Restplasser i juli

Restplasser i juli – få oversikten her

Juli er nordmenns store sommerferiemåned. Mange drar sørover uten å se seg tilbake, mens andre venter og ser om de kan finne billige restplasser i juli.

Er du én av dem som synes at den norske sommeren må få en sjanse til å vise hva den er god for før du begynner å lete etter andre sandstrender? Da vet du nok av bitter erfaring at det er vanskelig å finne billige restplasser i juli dersom sommeren skulle svikte her hjemme.

Utvalgte restplasser i juli

AntalyaKleopatra Bebek HotelTyrkia (7 netter)Standardrom
999,-Søk

AntalyaDestino HotelTyrkia (7 netter)Standard rom
999,-Søk

AlanyaKleopatra Bebek HotelTyrkia (7 netter)Standardrom
999,-Søk

AlanyaLAVINIA APART HOTELTyrkia (7 netter)Toroms leiligheter
999,-Søk

FalirakiKatina StudiosHellas (7 netter)Studio room
999,-Søk

Agia MarinaEkavi ApartmentsHellas (7 netter)Ettromsleilighet (studio)
999,-Søk

RhodosGolden Days HotelHellas (7 netter)Studio
999,-Søk

SideCats Catty Garden HotelTyrkia (7 netter)All inclusiveStandardrom
1 499,-Søk

FalirakiTsampika HotelHellas (7 netter)All inclusiveStandardrom
1 499,-Søk

RethymnonGortyna HotelHellas (7 netter)All inclusiveStandardrom
1 499,-Søk

MalemeBELLA PAIS HOTEL APARTMENTSHellas (7 netter)All inclusiveEtt-roms leilighet (studio)
1 499,-Søk

RethymnonAkoya ResortHellas (7 netter)All inclusivePromorum
1 999,-Søk

SienaHotel ExecutiveItalia (7 netter)Dobbeltrom
4 376,-Søk

PisaEden Park ResortItalia (7 netter)Leilighet (1 soverom)
4 738,-Søk

SienaHotel ChiusarelliItalia (7 netter)Economy dobbeltrom
5 076,-Søk

ChaniaMenelaosHellas (7 netter)1-romsleilighet, hems, mulig ekstraseng
5 345,-Søk

KalamakiAchilles PlazaHellas (7 netter)1-romsleilighet
5 645,-Søk

Agia MarinaBelvedereHellas (7 netter)2-romsleilighet
5 645,-Søk

SideSun City Apart HotelTyrkia (7 netter)Studio
5 698,-Søk

AthenBreeze Boutique AthensHellas (10 netter)Dobbeltrom
5 780,-Søk

Finn flere restplasser ved å klikke her

I juli måned er det godt vær rundt hele Middelhavet, og her kommer vi med 3 forslag til gode reisemål som du ofte kan få restplasser til i juli.

Restplasser til MallorcaMallorca – omringet av strender | Finn klassiske charterferier her

Mallorca har alt – storslåtte strender, majestetiske fjell, en rikdom av historiske bygninger og kulturelle opplevelser, storbyliv, fornøyelsesparker for hele familien og all den shoppingen du orker (når det også skal være tid til å slappe av og lade batteriene).

Mallorca er omringet av herlige strender. De ligger tettest rundt hovedbyen Palma, der det også er flest fasiliteter. På den nordlige delen av øyen ligger Alcudia, Mallorcas mest familievennlige resort. Enkel strand og landlig sjarm finner du ved Cala Tuent på øyens nordvestlige kyst. Unn deg selv en utflukt inn i landet, for eksempel til La Granja de Esporlas, en herregård fra det syttende århundre med museum, restaurant og vakre hager.

Rhodos – gamle byer og øde kyststrekninger | Søk etter reiser her

Takket være sin strategiske beliggenhet fikk den gamle byen Rhodos (grunnlagt 407 f.Kr.) stor betydning som knutepunkt for handel og sjøfart i det østlige Middelhavet. Siden da er det gått både opp og ned. I dag er Rhodos et populært feriemål for både strandløver, turglade og kulturinteresserte.

Kilometerlange strender med småstein, små fredfylte bukter og viker eller endeløse strandstrekninger med gyllen sand? Rhodos har dem alle, så valget er ditt. Mer enn 35 av Rhodos’ strender er for øvrig belønnet med blå flagg for rent vann, høy sikkerhet og gode fasiliteter. Inne i landet ligger Sommerfugldalen med frodig beplantning, et utbygget nett av turstier og en henrivende labyrint av klukkende kilder.

Restplasser i juliAlanya – på terskelen mellom Europa og Asia | Finn ferien her

Antalya-regionen har vært bebodd helt fra den eldste steinalderen til i dag. Rundt 1200 f. Kr. tilhørte området pamfyliene, et innfødt folk. Senere kom skiftende erobrere til, og de har alle etterlatt sitt preg i form av byggverk og monumenter. Her får du middelhavsstemning, god mat, festligheter, herlig natur og en unik kultur på terskelen mellom Europa og Asia.

Alle strendene i Alanya er offentlige; i alt 15 km kystlinje med et rikt utvalg av strender og badevann. Det er kun få kilometer mellom strendenes karakterendringer, så du kan få en ny strandopplevelse hver dag i ferien. Uansett om vannet har en mørkeblå eller turkis farge, er det på de fleste stedene klart nok til at du kan se havbunnen, selv der hvor det er flere meters dybde. Middelhavsfestningen er velbevart og har en overdådig havutsikt.

Restplasser i juli med Travelmarkets app

Med Travelmarkets app på telefonen har du bedre muligheter enn noensinne til å finne restplasser i juli. Du kan søke etter og bestille reiser uansett hvor du er. Opprett én eller flere prisagenter, vær åpen og nysgjerrig, så kan du finne en god solferie.

Hent appen til Android her
Hent appen til iPhone her

Hva koster restplasser i juli?

Restplasser i juli kan både være billige og dyre. Det er typisk årets dyreste måned for restplasser, og enkelte ganger er det vanskelig å få tak i restplasser til under 4000 kr. Du kan på den annen side også være heldig å finne restplasser til under 1000 kr i starten av måneden.

Toppfoto (c) istockphoto / naumoid
Mallorca (c) istockphoto / SOMATUSCANI
Alanya (c) istockphoto / Olga_Gavrilova