Restplasser til Mallorca

Restplasser til Mallorca

Restplasser til Mallorca

Bedøm reisemålet
4,6
(202 bedømmelser)
Restplasser til Mallorca ligger på toppen over de mest populære feriene blant oss nordmenn, og slik har det vært i mange år. Og Mallorcas popularitet er absolutt ikke uten grunn.

Blant mange andre fristelser, byr øya på en spennende kultur, flere flotte og barnevennlige strender, samt massevis av dager med temperatur på over 30 grader i sommerhalvåret.

Øya ligger i Middelhavet og er en del av Spania. Hvert eneste år tiltrekkes mer enn 100.000 nordmenn til øya. Samlet sett er turisttallet betydelig høyere, nemlig hele 10 millioner. Når man hører at deres viktigste og største inntektskilde er turismen, blir vel de færreste overrasket.

Velger du en av de mange restplassene til Mallorca i vår søkemotor, kan du bare begynne å glede deg til å reise avgårde. Du kan nemlig forvente deg massevis av opplevelser på en øy, hvor det selvfølgelig er muligheter for deilige dager på stranden, men hvor det også vil vente mange andre spennende opplevelser. Man kan f.eks. kjøre rundt på øya og oppleve den spanske kulturen og naturen på tett hold. Her finner du både større og mindre byer, spennende lokal mat og fantastisk landskap med fjell og åser.

Har man med barn på ferien, kan det varmt anbefales å ta turen til badeland og prøve de mange morsomme fasilitetene. Det gir noen helt andre muligheter for moro, enn man finner på stranden.

Liker man fest og moro, er Mallorca absolutt en øy som kan innfri disse ønskene. Her er det et rikt natteliv helt til solen står opp. Mange velger å slentre hjem til hotellet langs stranden, mens man hører bølgene rolig skylle inn på land.

Når man besøker Mallorca for andre eller tredje gang, og gjerne vil oppleve enda mer av omgivelsene, kan det være en fin ide å planlegge en utflukt til en av naboøyene, Ibiza, Menorca eller Formentera. Disse er, sammen med Mallorca, den øygruppen som utgjør Balearene. Alle øyene har selvfølgelig en del til felles, men det finnes absolutt nye opplevelser på hver øy.

Menorca er mindre enn Mallorca, og her er det ikke nært så mange turister som på søster-øya. Selv om turistantallet ikke når Mallorcas, er det absolutt massevis å oppleve også her. Her kan man nyte koselig stemning i de små fiskelandsbyene, eller så er det også mange barer og diskoteker, om man heller vil feste på kvelden.

Ibiza har i mange år vært en såkalt party-øy, og det er den absolutt fortsatt. Sommer etter sommer strømmer det til med unge mennesker til øya på grunn av nattelivet. Men øya kan også tilby gode shoppingmuligheter, og selvfølgelig storslått natur og fristende hvite badestrender.

Formentera er mindre enn både Menorca og Ibiza, men øya byr på flere eksotiske strender, og øya preges av en rolig og avslappende stemning. På denne øya er det heller ikke så mange turister, og de som er her, er noe eldre enn på de andre Baleariske øyene.

Det er altså utrolig mange og gode grunner til å søke på restplasser til Mallorca i vår søkemotor. På Mallorca får du sol, varme, fest, kultur og mulighet for å besøke naboøyene på en og samme ferie.

Travelmarket ønsker dere en riktig god reise!

Reiseselskaper med restplasser til Mallorca

Restplasser med Escapeaway
Restplasser med Nazar
Restplasser med TripX
Restplasser med TUI
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.