Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Mallorca med all inclusive

Mallorca med all inclusive

Opplev Mallorca med en All Inclusive ferie

Mallorca kan tilby alt hva hjertet begjærer og er med sitt deilige klima og sine fantastiske severdigheter et perfekt reisemål når du ønsker en All Inclusive ferie.

Strendene på Mallorca

Mallorca kan skilte med noen av Europas vakreste strender og det er lett å finne en perfekt strand ut fra ens behov. De fleste av strendene ligger på øyas sørlige og østlige kyst og er som regel svært populære i sommermånedene. Disse er også de mest barnevennlige strendene og tilbyr en rekke vannaktiviteter for enhver smak. Her er noen forslag for deg som er klar for en tur ut i bølgene:

Es Trenc – Stranden ligger i et beskyttet naturområde og utsikten er derfor ikke ødelagt av turismen og store hoteller. Her vil du finne den fineste hvite sand og turkist vann. Stranden er 2 kilometer lang og det er derfor god plass til både å bygge sandslott og spille strandtennis. I tillegg er det også mulig å nyte en lunsjrett på en av de små strandbarene.

Playa de Mallorca – Dette er stranden for deg som vil bo i nærheten av byen, men samtidig ønsker muligheten for en dukkert i det friske Middelhavet. Stranden ligger øst for Palma og er flere kilometer lang. Her finnes det mange hoteller med all-inclusive alternativ kun et steinkast unna.

Magaluf Beach – Denne 900 meter lange stranden ligger på den sørvestlige delen av øya og har en relativt ny strandpromenade. Her finner du massevis av vannsportsaktiviteter som vannski, jet-ski, bananbåter og paragliding. Stranden er omgitt av hoteller og store resorter som kan tilby alt hva ditt hjerte begjærer. Området er spesielt populært for unge festglade mennesker.

Deilig spansk tapas
Mallorca er kjent for sitt utsøkte kjøkken og du bør spesielt smake tapas når du besøker øya. Mange retter serveres med Sobrassada, en krydret pølse laget av svinekjøtt og paprika, som er meget populært blant lokalbefolkningen og som bør prøves. Et annet must er øyas lokale versjon av den spanske retten pallea med fersk sjømat.

Det finnes mange alternativer når tapas står på menyen. Typiske tapas retter er blant annet deilige grillede grønnsaker, fersk sjømat og mørt kjøtt. Spesielt i hovedstaden Palma er det nok av restauranter og muligheter for alle.

Opplev den utrolige naturen
Mallorca er en frodig øy som byr på en rekke vakre naturopplevelser. I tillegg til øyas mange strender og små viker tilbys det massevis av naturopplevelser for folk som liker å snøre på seg gode sko og legge ut på tur. Her er noen anbefalinger:

Serra de Tramuntana – er en stor fjellkjede som ligger på den nordvestlige delen av Mallorca. Her finnes det gode ruter med vakkert landskap og opplevelser som bare venter på å bli utforsket. Hvis du vil utforske dette området, kan det også anbefales å legge turen innom byen Soller.

Soller – Byen ligger vakkert til i fjellene og er spesielt kjent for sine gamle tog som fortsatt benyttes. Togene går mellom sentrum og havnen hvor det ligger mange fine restauranter rett ved vannet og hvor det også tilbys muligheter for en dukkert etter lunsj.

S'Abulfera – er en stor sump i nærheten av Alcudia på den nordlige delen av øya. Her kan du få øye på en et stort antall fuglearter og spesielt rundt klippene ved Fortmento er det gode muligheter for å se mange vakre fugler.

Cuevas del Drach – De fantastiske grottene ligger i nærheten av byen Porto Christo på den sørøstlige delen av øya og er absolutt verdt et besøk. Her blir du tatt med 25 meter under bakken til en 170 meter lang elv som renner gjennom grotten. Dette er en anbefalt opplevelse for både barn og voksne.

Mallorca tilbyr det meste og hvis du er av typen som ikke vil tenke på planlegging og bare lene deg tilbake og nyte ferien er det nok av hoteller på Mallorca som tilbyr All Inclusive pakker.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.