Restplasser til Alcudia

Restplasser til Alcudia

Billige restplasser til Alcudia

Fra Oslo

Fra Bergen

Fra Trondheim

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Alcudia

 • Utvalgte tilbud

 • Oslo

 • Bergen Flesland

 • Oslo, Sandefjord (Torp)

 • Trondheim Værnes

 • Stavanger Sola

Mariner Club Apartments
Mariner Club Apartments Studio med balkong el. Terrasse
Alcudia, Mallorca, Balearene, Spania 18. okt fra Oslo 7 netter
4 326,- Velg
A10 Solecito Apartments
A10 Solecito Apartments Leilighet med balkong el. Terrasse (1 soverom)
Alcudia, Mallorca, Balearene, Spania 21. okt fra Oslo, Sandefjord (Torp) 7 netter
4 346,- Velg
Mariner Club Apartments
Mariner Club Apartments Studio med balkong el. Terrasse
Alcudia, Mallorca, Balearene, Spania 12. okt fra Stavanger Sola 7 netter
6 025,- Velg
Mariner Club Apartments
Mariner Club Apartments Studio med balkong el. Terrasse
Alcudia, Mallorca, Balearene, Spania 17. okt fra Bergen Flesland 7 netter
6 746,- Velg
Mariner Club Apartments
Mariner Club Apartments Studio med balkong el. Terrasse
Alcudia, Mallorca, Balearene, Spania 17. okt fra Trondheim Værnes 7 netter
6 746,- Velg
Bedøm reisemålet (282 bedømmelser)
4.5

Finn en billig restplass til Alcudia

Er du på jakt etter en restplass til sol, varme, barnevennlige strender, deilige restauranter og vakker natur? Da er en ferie til Alcudia på Mallorca midt i blinken for deg.

Muligens Mallorcas beste strender
Alcudia ligger i et område som er svært nært knyttet til havet, stranden og naturen. Byen Alcudia ligger mellom to store bukter, som kan by på noen av Mallorcas beste strender. Her finner du brede, hvite sandstrender og langgrunt asurblått hav hvor barna kan kose seg i timevis mens du slapper av og bare nyter livet. Strendene i Alcudia er absolutt et paradis for barnefamilier, men hvis du liker litt mer privatliv på stranden finnes det også gode muligheter for det. Stranden Son Serra de Marina øst for Alcudia byr på et roligere strandliv, fantastisk natur og ikke på langt nær så mange turister som i Alcudia. Likeledes er stranden ved Formentor, som ligger nord for Alcudia, et utmerket valg. Ved Formentor er det svært naturskjønt med grønne trær, vakre steiner og blomster, i tillegg til flotte snorklemuligheter.

Deilig mat, avslapning og spennende historie
Etter en hel dag på stranden, er det ingenting som kan sammenlignes med det å sette seg til bords og spise et deilig måltid. Alcudia har en rekke glimrende restauranter, hvor du kan få for eksempel tapas, nyfanget fisk og de deiligste skalldyrsretter, for å nevne noen av mulighetene. Deretter kan du nyte en koselig kveldspasertur i byen og kanskje også noe kaldt å drikke. Alcudia koselige stemning inviterer deg til å slappe av og nyte ferien. Kjøp en billig restplass til Alcudia og nyt byens skjønnhet og avslappende ferieliv.

Alcudia var for mange hundre år siden en pulserende og moderne romersk by med mange bygninger og badehus, samt et fantastisk teater hvor det ble spilt store komedier og tragedier, og hvor tilskuerne satt i en halvsirkel og iakttok dramaene. Du kan fortsatt se byens gamle teater, som den dag i dag fascinerer og gleder de besøkende. Du kan også mange steder se den gamle bymuren med de eventyrlige og flotte byportene fra middelalderen, som fortsatt kaster sine beskyttede skygger utover byen på lange, varme sommerdager.

Spennende kulturseverdigheter
Etter noen dager med strandliv er det deilig at det skjer noe litt annet. Med en restplass til Alcudia er det mange forskjellige aktiviteter å kaste seg over. I selve Alcudia blir det arrangert forskjellige guidede gåturer, slik at du kan oppleve alle byens severdigheter og attraksjoner. Her får du blant annet muligheten til å se den vakre kirken, Sant Jaume, med sitt flotte, gylne alter, som absolutt er et besøk verdt. Lei sykler å ta en sykkeltur ut til ruinene fra den gamle, romerske byen, Pollentia, som ligger like ved en av Alcudias gamle byporter. Liker du kunst og museer, bør du heller ikke gå glipp av byens fantastiske museum, Yannick and Ben Jakober Foundation, hvor det tilbys forskjellige kunstutstillinger, i tillegg til en skulpturpark og en rosehage.

Action for alle aldre
Det er en god idé å reise på utflukter til andre havnebyer i området. Det går for eksempel daglige ferger til den flotte byen Ciutadella som ligger på Menorca. Vil du holde deg på land kan et besøk til Hidropark Alcudia være noe for både barna og unge til sinns. Her finnes det mange forskjellige bølgebassenger og vannsklier i tillegg til både paintball og minigolf. Det er muligheter for fantastiske gåturer i landskapet rundt Alcudia. Du kan også leie bil og kjøre mot vest hvor den vakre fjellkjeden Serra de Tramuntana utfolder seg. Her finner du olivenlunder, skyggefulle daler og bratte klipper, blomster og de koseligste små landsbyer hvor hverdagslivet leves i et bedagelig tempo. Ved kysten kan du både snorkle, surfe og vindsurfe, eller du kan prøve deg på en morsom tur på jet-ski.

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Alcudia | Sista Minuten till Alcudia

Reiseselskaper med restplasser til Alcudia

 • Billige restplasser med Escapeaway
 • Billige restplasser med SOLFAKTOR
 • Billige restplasser med TripX
 • Billige restplasser med TUI
 • Billige restplasser med Ving

Restplasser til Spania

Avreiselufthavner til Alcudia

Finn reisen til Alcudia her

Les mer på bloggen vår