Billige restplasser i august 2020 – Finn billige reiser her

Ønsker du å komme deg ned i varmere strøk i august? Kanskje du ønsker å slappe av på stranden, eller ønsker å oppleve en ny kultur? August er en flott tid å reise på. Det finnes også mange billige restplasser i august. Vi vil her se nærmere på hva du bør tenke på for å forsikre deg en flott og billig reise i august.

FEED MED 50 RESTPLASSER I AUGUST

Hvorfor planlegge reisen i august?

August er en av de få gangene i året vi kan ta en uke eller to med fri fra arbeidet for å ta en velfortjent ferie. Det finnes ikke en mangel på flotte destinasjoner du kan reise til på denne tiden. Den største turistperioden pleier å være i juli som gjør at priser på fly og hotell er mye høyere. I august pleier det å være litt roligere, som igjen gjør at det dukker om billige restplasser og hoteller.

5 billige destinasjoner til restplasser i august

Dersom du leter etter billig restplass i august kan du starte med å kikke på disse 5 reisedestinasjonene:

1. Ibiza, Spania
Ibiza er kjent for å være en øy med mye festing. I august er været strålende i Ibiza som gjør det en god tid å reise på. Du kan forvente en vanlig temperatur på rundt 30°C og noen ganger høyere.

2. Rhodos, Hellas
Rhodos er en øy i Egeerhavet fylt med sol. Rhodos er en ideell reisedestinasjon i august. Rhodos er kjent for sin gode mat og flotte strender. Det er også mye kultur og kunstverk fra oldtiden som kan oppleves på Rhodos med billige restplasser i august.

3. Tyrkia
August er en av de beste tidene å reise til Tyrkia for bra vær. Temperaturen ligger på rundt 26 til 31°C i august som gjør det en god tid å reise på.

4. Tenerife, Spania
Tenerife er Spanias nest største øy, og er en flott destinasjon for en tur med familie og venner. August er den varmeste tiden i året på Tenerife. På Tenerife finner du flotte strender, utsøkt mat og godt vær.

5. Portugal
For mye sol, varm badetemperatur og god mat trenger du ikke å reise lenger enn til Portugal. Portugal er den perfekte reisedestinasjon for en ferie. Her finner du gylne strender, sjarmerende byer og en flott kultur.

Dersom du er på utkikk etter billig restplass i august til en destinasjon med godt vær, kan du starte med å undersøke disse destinasjonene videre.

God reise!

Topfoto (c) istockphoto / annebaek