Presse

Pressemelding - 21 Des 2021

2022 starter med rekordbillige flybilletter

En prissjekk foretatt av prissammenligningssiden travelmarket.no, som står bak Norsk Flyprisindeks, viser at flyreiser fra mange norske flyplasser til europeiske destinasjoner aldri har vært billigere.
Les mer
Pressemelding - 26 Feb 2018

Historisk billige flybilletter til Australia

Gode nyheter til de som drømmer om å reise «Down Under»: Tur/retur-billett fra Oslo til Sydney kan fås til 6 466 kr inkludert skatter og avgifter.
Les mer
Pressemelding - 25 Okt 2017

Laveste flypriser til USA noensinne

Der er god grunn til å glede seg hvis du vil besøke USA. Flyprisene er de laveste noensinne.
Les mer
Pressemelding - 16 Jan 2017

2016 bød på rekordbillige flybilletter

Flyprisene i 2016 fra Norge til interkontinentale lufthavner ble de laveste noensinne. Det viser en undersøkelse utført av prissammenligningstjenesten travelmarket.no. Prisene har siden 2010 kun gått én vei - nedover, og mye tyder på at tendensen fortsetter og at forbrukerne kan forvente enda billigere flybilletter i 2017.
Les mer
Pressemelding - 17 Nov 2016

Bunnpriser på flybilletter til Mexico

Dersom man drømmer om å oppleve Mexico kan det lønne seg å slå til snart. En tur-retur-billett fra Oslo til Mexico by kan nå fås til 4209 kroner inklusive skatter og avgifter i avreiseuke 50. Det viser en prissjekk fra Norsk Flyprisindeks, som utgis av reisesøkemotoren travelmarket.no.
Les mer
Pressemelding - 19 Mai 2016

Spar opptil 70 % på storbyferien

Det kan være mange penger å spare for dem som skal på storbyferie i sommerperioden. Prisene er hele 74 % høyere i juli enn i juni, og noen flypriser blir mer enn fordoblet i juli.
Les mer
Pressemelding - 7 Apr 2016

Fly til Australia for under 7000 kr

Gode nyheter til de som drømmer om å reise «Down Under»: En tur/retur-billett fra Oslo til Sydney kan fås til 6954 kroner inklusiv skatter og avgifter i avreiseuke 18, som en konsekvens av flyselskapenes priskrig.
Les mer
Pressemelding - 9 Mar 2016

Gode muligheter for rekordbillig storbyferie

Hele landet får glede av den harde konkurransen mellom flyselskapene. Ofte virker det som om det kun er Oslo som har de virkelig billige flybillettene, men uansett om du skal til Berlin, Beijing eller Tokyo finner du nå mange billige flybilletter fra hele Norge. Billetter til populære reisemål både i og utenfor Europa er rekordbillige i uke 14.
Les mer
Pressemelding - 16 Feb 2016

Her er Norges beste reiseblogg

For bare noen få år siden inneholdt norske reiseblogger for det meste noen personlige dagboklignende tekster som mest var myntet på familie og venner. I dag, derimot, har mange norske reiseblogger blitt til personlige reisemagasiner fulle av flotte bilder, gode reiseråd og velskrevne tekster.
Les mer
Pressemelding - 29 Des 2015

Reisesøkemotor tilbyr prisgaranti på flybilletter

Alle prisene på billige flybilletter hos flyselskaper og reisebyråer har lenge vært en jungel å finne frem i. Flyselskapene ligger i hard konkurranse med hverandre, de starter nye ruter og øker kapasiteten på andre, og prisene går opp og ned. Så hvordan kan man egentlig vite om flyprisen man har funnet er den laveste på markedet?
Les mer
1 -  10    105

Kontakt

Pressemeldinger

Hvis du ønsker å motta pressemeldinger fra oss, vennligst skriv en e-post til info@travelmarket.com.

Da setter vi deg på listen.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.