Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Nice

Restplasser til Nice

Billige restplasser til vakre Nice

Bedøm reisemålet
4,6
(175 bedømmelser)
Lengter du etter fremmede himmelstrøk og skriker kroppen din etter sol og varme? Gjør da et scoop - kjøp en billig restplass til overdådige Nice. Byen er Frankrikes femte største by og dens popularitet overgås kun av byenes by, nemlig Paris.

Nice – et reisemål med mange muligheter

Hvis du elsker både by og strand og er på jakt etter et reisemål som kan oppfylle begge behov, da er Nice svaret. Med sitt subtropiske klima og sin eksotiske strandpromenade er Nice alt annet og mye mer enn bare en storby. Her finnes det muligheter for både å nyte det krystallklare og lokkende vannet i Middelhavet og gå på oppdagelse i Nices mange museer, kaféer, restauranter og butikker. Infrastrukturen er på topp og det er derfor lett og uproblematisk å reise frem og tilbake mellom ulike destinasjoner.

Sjarmerende Nice
Mange folkeslag har gjennom tidene satt sitt preg på Nice og området rundt byen, og et sted som mange turister finner spesielt sjarmerende er den gamle bydelen, La Vieille Ville, som ligger ved markedsplassen Cours Saleya. Det fascinerende ved bydelen er den labyrintlignende strukturen av små, koselige gater, og de mange små og spennende butikkene. I tillegg til de mange museene som ligger spredt utover hele Nice kan Nice by på en annen svært ettertraktet opplevelse for kulturinteresserte: det årlige karnevalet i februar, som mange turister valfarter til byen hvert år for å få fornøyelsen av å oppleve. Den fantastiske og sjarmerende strandpromenaden bærer navnet Promenade des Anglais. Som navnet tilsier var det en gruppe velhavende engelskmenn som i 1820 begynte å planlegge promenaden, og det har resultert i en vakker og bred promenade som alltid byr på fryd og glede.

Reiseselskaper med restplasser til Nice

Restplasser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.