Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Frankrike

Restplasser til Frankrike

Finn en billig restplass til Frankrike

Bedøm reisemålet
4,5
(49 bedømmelser)
Finn en billig restplass til Frankrike
Den franske Riviera er uimotståelig naturskjønn, maten er helt fantastisk og været er deilig året rundt. Rivieraen har alt det det som skal til, for å lokke til seg hundretusener av turister år etter år.

Nice - Rivieraens vakre hovedby

Nice er Den franske Rivieras moderne og fargerike hovedby, hvor alle kan nyte en fin ferie, uten å få ødelagt feriebudsjettet.

Det er en fantastisk opplevelse å besøke byens gamle bydel, hvor det yrer av liv, sjarm og god stemning. Den gamle bydelen er fylt med barer, caféer og gode restauranter, og på tirsdager vil du kunne oppleve et deilig mat- og kryddermarked. Her kan du nyte utmerket mat, gode oster og et deilig glass vin.

Men når du er i Nice, må du absolutt ikke glemme å ta en spasertur på den flotte og palmefylte strandbulevarden, promenade des Anglais, hvor du har den flotteste utsikten over havet.

Nice er et perfekt sted for barnefamilier, og det er gode transportmuligheter herfra, hvis dere også har lyst til å reise litt utenfor, eller ta en utflukt og utforske de andre områdene ved rivieraen.

Cannes - filmstjerner, lekre restauranter og en fengslende by

Cannes glitrer av stardust, filmstjerner og kjente mennesker, og med en billig restplass er det lett å komme seg hit og oppleve rushet og ”x-faktoren”. Å spasere en tur på den berømte hovedgaten, strandpromenaden Boulevard de la Croisette, kan være en morsom opplevelse. Sett deg til rette i en av de blå stolene på promenaden, og slapp av, mens du titter på turister med kameraer på magen, kjendiser, de lokale elegante franskmennene, gatekunstnere og mye mer.

I tillegg til mange kjente mennesker, har Cannes et helt fantastisk havnemiljø med flotte fiskerestauranter, samt uovertrufne badestrender. Ønsker du å shoppe, bør du ta turen til gaten Rue d´Antibes. Her finner du alle motebutikkene og mange spesialforretninger. I tillegg myldrer det av spennende markeder i Cannes og omegn, her kan du kjøpe alt fra lokale matvarer og blomster, til fine suvenirer.

Reiser du til Cannes med barn, kan det være en morsom idé, å reise ut til de små øyene, Iles de Lérins, som kun ligger 20 minutters båttur fra byen – her kan dere blant annet besøke et spennende, gammelt fengsel.

Jetset og strandliv i Saint Tropez

Den lille, stille fiskebyen ble verdenskjent fra den ene dagen til den andre, da den var settingen for Brigitte Bardots gjennombruddsfilm, ”Gud skapte kvinnen”. Siden har det strømmet til tusenvis og atter tusenvis av turister. I dag byr byen på glamour, champagne og ultrachikt jetset-liv med mangemillionærenes overdådige yachter som ligger til havn.

Men det er mer; Saint Tropez tilbyr vakkert azurblått havet, små og hyggelige bukter, og den 9 km lange, gylne sandstranden, Plage de Pampelonne, med lett svaiende palmer. Her finner du ekstravagante motebutikker og dyre restauranter. Vil du slappe av og oppleve den lokale stemningen i den gamle fiskebyen, bør du dra til Place des Lices, finne en plass på en café, nyte et glass vin og se på, at de lokale spiller petanque. Det er livet.

Restplasser Frankrike

Reiseselskaper med restplasser til Frankrike

Restplasser med Loveholidays.no
Restplasser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.