Charterreiser til Nice

Charterreiser til Nice

Billige reiser til Nice

Fra Bergen

Fra Trondheim

Billige reiser til Nice

Bedøm reisemålet (63 bedømmelser)
4.5

Finn en charterreise til den franske stoltheten Nice

[excerpt]

Enten man reiser som backpacker, par eller familie vil man elske de enestående solnedgangene på Promenade des Anglais. I Nice finner man det beste av fransk matkultur, det morsomste av det franske bylivet og den mest avantgarde og inspirerende kunstscene. Takket være billige charterreiser til Nice kan alle typer reisende få oppleve en av Frankrikes beste byer.

I Nice lever den franske drømmen i beste velgående: lange, fargerike strandpromenader hvor koselige kaféer, festlige barer og utsøkte restauranter bader i solnedgangens oransje lys, byens uimotståelige butikker, rosévin, gallerier, museer samt klassisk og moderne arkitektur.

Nice har noe for alle
Med en billig charterreise kan hele familien reise til denne vakre byen og bo på et av de flotte hotellene langs promenaden eller i en av de mange koselige bydelene. Den vakre stranden er tilgjengelig overalt og her kan man dykke, svømme, leke og slappe av i den deilige solen. Nice er en svært barnevennlig by på grunn av sin rolige stemning, vennlige lokalbefolkning og trygge omgivelser. Restaurantene tilbyr fantastisk mat hvor skalldyr fra havet og vin fra vingårdene serveres til gode priser.

Blant byens utallige museer og gallerier utmerker Musée Matisse og Musée National Marc Chagall seg som de mest populære. Her kan de verdensberømte malernes geniale verker utforskes i enestående arkitektoniske omgivelser.

I Nice kan man også finne en del spesielle barer som man ikke visste eksisterte. Her kan man om kvelden nyte noe kaldt å drikke og føle hvordan stemningen løsner og blir mer festlig. Plutselig skyves bordene til side og dans og musikk sprer seg i lokalet.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Sverige og Danmark:
Charterresor till Nice | Charterrejser til Nice

Charterreiser och reiser til Frankrike

Charterselskaper med charterreiser til Nice

  • Billige charterreiser med Escapeaway
  • Billige charterreiser med SOLFAKTOR
  • Billige charterreiser med TripX
  • Billige charterreiser med Ving

Finn reisen til Nice her

Les mer på bloggen vår