Bilde av en bysilhuett med skyskrapere langs en kystlinje med klart blått vann og små båter.

Flybilletter til Chicago

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter til Chicago – Finn billige fly til Chicago – Travelmarket

Chicago, den berømte millionbyen ved Lake Michigan er et svært populært reisemål. Kunst, kultur, uteliv, musikk, og ikke minst sport, gir byen en sterk identitet, hvem har ikke hørt om Chicago Bulls og Chicago Bears?

Chicago er en av USAs store musikkbyer og årlig arrangeres blues- og jazz, og gospelfestivaler. Shopping her er et eventyr, med alt fra utsøkt design til sjarmerende Second hand stores.

Mennesker fra alle verdenshjørner har alltid strømmet til Chicago, noe som gjenspeiles i et fantastisk utvalg restauranter.
Chicago er for mange et bilde på den Amerikanske drømmen, og det er lett å forstå hvorfor.

Besøk Chicago, USAs tredje største by

Lokalisert i det amerikanske midtvesten, på østkysten av Michigansjøen, finner man mektige Chicago – en by som virkelig aldri sover, og alltid er i bevegelse. Noe som turister må venne seg til, for det er så mye å se i Chicago, at man ofte finner seg selv i konstant bevegelse i håp om å se så mye som mulig.

For som USAs tredje største by er Chicago, mildt sagt, selve definisjonen på en storby. Det er et så stort mangfold av områder og ikoniske turistmål, at man kan bevege seg i ukevis, ja månedsvis, uten å se en ende på alt det som er å se.

Chicago har mange navn – og mye å se
I tillegg til å ha mye å se, har Chicago også mange ikoniske navn: Vindens by er Chicago navngitt på grunn av Michigansjøens blåsevær, noe man raskt legger merke til hvis man beveger seg i gatene. Chicago kalles også Arbeidernes by, eller Byen som arbeider, noe som også er tydelig synlig. Byen har en tradisjon for å ha mange hardtarbeidende innbyggere, og har stått støtt gjennom mye motgang, noe som også har gjort byens industri sterk og fått Chicago til å blomstre.

Chicago har alt du begjærer
Som storbyferie har Chicago alt det ditt hjerte begjærer. Fra historiske museer til fantastisk arkitektur og fantastiske utsikter og afroamerikansk kultur samt etniske nabolag av mange variasjoner, er Chicago en by for alle og enhver, som virkelig lever opp til pionerånden som USA ble skapt på.

Det er mange strender å besøke som ligger inntil Michigansjøen, og de lokale flokker seg ofte rundt. Chicago har også mange arrangementer og festivaler, bl.a. bluesfestival, jazzfestival og gospel. Det er så mange festivaler at man faktisk må planlegge etter det hvis man ikke ønsker å besøke byen under en.

Chicago har alt og er en by for enhver.

De mest populære lufthavnene i USA

Populære reisemål i Nord-Amerika