Solnedgang over Los Angeles med skyskrapere og palmer forgrunnen.

Billige flybilletter til Los Angeles

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Los Angeles

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
18. okt 25. okt
OSL
LAX
LAX
OSL
Swiss 1 stopp
Swiss 1 stopp
Fra kr. 4 702,- Velg
26. okt 3. nov
OSL
LAX
LAX
OSL
Iberia 1 stopp
British Airways 2 stopp
Fra kr. 4 748,- Velg
1. jul 11. jul
OSL
LAX
LAX
OSL
British Airways 2 stopp
Iberia British Airways 1 stopp
Fra kr. 7 400,- Velg

Los Angeles er stedet som har noe for alle

Besøk Hollywood, kos dere en dag i Disneyland, dra på shopping eller ha en avslapningsdag på den vakre stranden.

Hollywood, enhver filmelskers paradis
Når Los Angeles nevnes, tenker man også ofte på Hollywood. Hollywood har i mer enn 100 år vært verdens filmby nummer 1, så når du er i Los Angeles, bør dette stedet være på toppen av din «to do» liste. I tillegg til å besøke det berømte Universal Studios, kan du også gå på oppdagelse i det spennende Hollywood Museum, hvor du kan se utstillinger med kostymer, manuskripter, bilder, og massevis av andre elementer som har tilhørt noen av filmhistoriens aller største personligheter.

Walk of Fame
Du bør også legge inn et stopp ved Hollywood Walk of Fame, hvor mer enn 4200 femkantede, røde stjerner, med verdenskjente artistnavn er lagt ned i fortauet. Her kan du også finne Grauman’s Chinese Theatre, som er stedet hvor noen av verdens største skuespillere har satt deres hånd- eller fotavtrykk i fortauets våte sement.

Møt Mikke Mus eller lev ut berg og dalbanedrømmen
Om du har barn, eller er i et lekent humør, er det en ren selvfølgelig å besøke Disneyland. Her kan dere møte alle de kjente figurene fra Disney-universet, og her går det fort en hel dag. Liker du mer nervepirrende opplevelser, er Los Angeles også stedet, hvor du kan få levd ut dine villeste berg og dalbanedrømmer i Six Falgs-parkene. Her snakker vi om ordentlige berg og dalbaner og vannrutsjebaner, som ikke er egnet for sarte sjeler!

Shopping på Rodeo Drive med etterfølgende besøk på Ole Henriksens SpaEt besøk i Los Angeles er ikke fullkomment, innen du har vært på shopping. Intet sted i verden er bedre egnet til dette enn gaten Rodeo Drive, hvor Julia Roberts slo seg løs i filmen ”Pretty Woman”. Og hvis ikke lommeboken rekker så langt på Rodeo Drive, er det massevis av andre gode shoppingmuligheter rundt omkring i hele Los Angeles.

Og hvis du har penger til overs etter en dag med shopping og moro, hvorfor ikke da bruke de ekstra pengene hos den danske skjønnhetsguruen, Ole Henriksen, som har et Spa på Sunset Boulevard? Her vil du uten tvil bli skjemt bort for alle pengene. Og en slik mulighet vil du vel ikke gå glipp av? Kjøp derfor en billig flybillett til Los Angeles, reis av sted og nyt livet.

Avslappende dager på stranden
Når du har vandret Disneyland rundt, og du har brukt opp dine siste sparepenger, kan det være deilig å nyte et par dager på noen av verdens mest kjente strender, som du finner i Los Angeles.

I Santa Monica-bukten ligger Manhattan-stranden, hvor de rike og berømte med en forkjærlighet for ”bling-bling” holder til. Ved siden av ligger Hermosa-stranden, som er stedet for de unge og sporty. Og ønsker du en mer barne- og familievennlig strand, kan du reise til Cabrillo-stranden, hvor det også ligger et maritimt museum med spennende og lærerike aktiviteter for barn.

Populære lufthavner for fly til Los Angeles

De mest populære lufthavnene i USA

Populære reisemål i Nord-Amerika