Golden Gate Bridge i skumringen, opplyst og svevende over en tett tåke.

Billige flybilletter til San Francisco

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til San Francisco

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
1. feb 20. feb
BGO
SFO
SFO
BGO
SAS 1 stopp
SAS 1 stopp
Fra kr. 3 957,- Velg
21. okt 31. okt
OSL
SFO
SFO
OSL
Lufthansa 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Fra kr. 4 175,- Velg
14. nov 23. nov
OSL
SFO
SFO
OSL
Lufthansa 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Fra kr. 4 526,- Velg
17. aug 2. sep
OSL
SFO
SFO
OSL
British Airways 2 stopp
British Airways 2 stopp
Fra kr. 6 298,- Velg

Flybilletter til liberale San Francisco

San Francisco er helt unik og må bare oppleves. Mangfoldigheten i byen er stor og opplevelsene mange. Du får mye for pengene dine når du kjøper en flybillett til byen som er kjent for sin åpenhet og toleranse.

På ei halvøy på USAs vestkyst ligger San Francisco vakkert ut mot bukten. Broene Golden Gate Bridge og Bay Bridge, som egentlig heter San Francisco – Oakland Bay Bridge, er byens flotte livliner til resten av området som kalles Bay Area.

Selve byen har omkring 850 000 innbyggere, men hvis man regner med hele Bay Area, runder man over syv millioner mennesker. San Francisco er bare en av de byene som tilsammen utgjør hele San Francisco Bay Area. Nabofylkene Oakland, Berkeley, Marin County og halvøya sør for byen regnes også med til dette fantastiske området på Amerikas vestkyst.
San Francisco er en av Californiens og USAs mest kjente byer og mange turister flyr hit hver dag året rundt for å oppleve den spesielle stemningen.

San Francisco er kjent for sin meget liberale holdning, for sitt kuperte terreng, den uimotståelige viktorianske arkitekturen og tåka, «the fog», som kommer snikende inn fra havet.

San Francisco International Airport ligger omkring 15 kilometer sør for byen og er en av de største flyplassene i verden. En flybillett til San Francisco er et godt utgangspunkt for å oppdage det vestlige USA.
Det er også andre flyplasser i området, f.eks. Oakland International og San Jose International. SF International og Oakland er forbundet med San Francisco downtown med Bay Area Rapid Transit – Bart – så transporten inn til byen går greit. 8 dollars og 15 minutter senere er du fremme!

Jordskjelvet i San Francisco

I 1906 ble byen rammet av et stort jordskjelv hvor store deler av San Francisco ble ødelagt – både på grunn av selve jordskjelvet og på grunn av gasseksplosjoner som tente på mange områder.

Rystelsene fra skjelvet, som målte 7,8 på Richters skala, kunne merkes helt i Oregon mot nord, Los Angeles i sør og Nevada i vest.
Selve episenteret lå tre kilometer utenfor kysten av California. Jordskjelvet beveget seg deretter langs San Andreas-forkastningen som går parallelt med Stillehavskysten.

Forkastningen kan ses tydelig og er en av de store turistattraksjonene, i sær er det for mange geologiinteresserte en obligatorisk del av besøket i San Francisco.

Good old San Francisco

Det er ikke bare turister med interesse for natur, geologi og historie som bestiller flybilletter til den deilige byen ved havet. Det er utallige andre gode grunner for å besøke San Francisco.

Hvis man sier San Francisco, tenker mange helt sikkert på Golden Gate. Den karakteristiske broen er et av de helt store landemerkene i San Francisco og en av de mest berømte broene i verden. Broen har blitt kalt et av de syv vidundere i den moderne verden, og er det første man ser når man kommer kjørende inn til byen fra nord.

De gamle flotte trikkevognene er naturligvis også en del av det man forbinder med San Francisco. De kjører opp og ned bakkene i byen mellom Market Street og koselige Fishermans Wharf. Ta for all del turen som er en opplevelse i seg selv.

Pier 39 og Fishermans Wharf er også et kapittel for seg selv for turister på jakt etter mat, butikker, underholdning og havbris.

Fra toppen av Telegraph Hill får du en flott utsikt utover byen fra Coit Tower. Tårnet ble bygget i 1933 som en hyllest til brannmennene i byen.
En annen fremtredende bygning i nærheten er Transamerica Pyramid, en av de meget markante og gjenkjennelige bygningene i San Francisco.

Flere ”must see” i San Francisco

Du skal også se Chinatown, selv om bydelen bærer preg av å være godt fylt opp med turister. Her er butikker og markeder hvor du kan få alt – også kinesiske lykkekaker.

Haight-Ashbury området er, akkurat som Woodstock, et av kjerneområdene i de fargerike 1960-årene av fri kærlighet og flowerpower musikk. Det er også her du finner Psychedelic History Museum og fornemmer hippie og boheme kulturen.

Naturligvis kan du ikke reise til San Francisco uten å ta ferjen fra Pier 33 over til øya Alcatraz. Her kan du gjenoppleve historien om «the Rock» og besøke cellen som den beryktede forbryteren Al Capone satt i.
En tur til San Francisco byr på mange opplevelser og er et godt sted å starte for turister som vil ha et dypere innblikk i USAs historie. Du finner den helt riktige flybilletten til San Francisco til den rette prisen på Travelmarket. Sett eventuelt «Prisagenten» til å holde øye for deg. Du får en melding når det er tilbud på den rette flybilletten.

De mest populære lufthavnene i USA

Populære reisemål i Nord-Amerika