Orlandos skyline ved solnedgang med bygninger som speiler seg i et rolig vann.

Billige flybilletter til Orlando

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Orlando Executive Airport

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
17. jul 24. jul
OSL
MCO
MCO
OSL
KLM Air France 2 stopp
Air France 2 stopp
Fra kr. 6 910,- Velg
26. jul 9. aug
OSL
MCO
MCO
OSL
Norwegian Air Canada 2 stopp
Air Canada Norwegian 2 stopp
Fra kr. 7 979,- Velg
20. jul 27. jul
OSL
MCO
MCO
OSL
Lufthansa 2 stopp
United Airlines 2 stopp
Fra kr. 9 322,- Velg
21. jun 25. jun
SVG
MCO
MCO
SVG
Air Canada 2 stopp
Air Canada 2 stopp
Fra kr. 9 436,- Velg

Fly til solskinn i Orlando

Midt i staten Florida, populært kalt Solskinnstaten eller Blomsterstaten, ligger den overdådige byen Orlando som du kan fly direkte til fra Oslo på bare 9-10 timer. Orlando kan by på absolutt alt hva nysgjerrige turister måtte ønske seg av storslåtte opplevelser, så til tross for byens noe beskjedne størrelse finner 40 millioner reisende veien hit hvert år.

Orlando – der ferie stammer fra

Orlando er virkelig et ferieparadis for hele familien. I Disney World kan dere prøve alle mulige hårreisende og spennende forlystelser, for så å gå side om side med de kjente tegneseriefigurene som forteller om alle eventyrslottene i fornøyelsesparken. Ikke langt derfra ligger Universal Studios hvor kan dere få et sjeldent innblikk i noen av verdens største filmer. Ja, er dere ekstra heldige kan dere til og med komme over direkte filmopptak med de store stjernene.

Et helt annet sted, nemlig i byens SeaWorld, kan dere se lekne delfiner sprette og gjøre kunster og sprute vann på publikum. I forskjellige tøy-outlets i byen finner dere alle de amerikanske merkene til en brøkdel av butikksprisen. Ellers i Orlando ligger det utallige butikker i alle prisnivåer, i tillegg til ekte, amerikanske diners, Michelin-restauranter, museer og gallerier.

Orlandos omegn

Hvis det skulle bli litt for mye av det gode en dag, er det godt at det bare er en kort kjøretur ut til alle strendene på vestkysten av Florida. Her strekker milelange sandstrender seg langs lyseblått hav i solskinnet. Sommertemperaturen ligger på 30-35 grader, så her er det bare å slappe av, bade og surfe.

Florida er også kjent under navnet Evergladesstaten. Everglades er sumpområder med mange krokodiller og andre ville dyr. Her kan man bli tatt med rundt av en luftputebåt for å betrakte dyrene på betryggende avstand, uten at det koster en formue.

Finn reisen til Orlando

I søkemotoren øverst her finner du flybilletter til Orlando. Over 800 reisesider sjekkes for å finne de beste prisene for deg. Hvis du vil holde øye med prisene på fly til Orlando uten for mye bry, kan du opprette en Flyprisagent og få oppdaterte priser med e-post hver dag.

De mest populære lufthavnene i USA

Populære reisemål i Nord-Amerika