Moderne bysilhuett med skyskrapere og palmer langs vannkanten under en klar blå himmel.

Billige flybilletter til Miami

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Miami

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
18. jan 1. feb
OSL
MIA
MIA
OSL
SAS 1 stopp
SAS 1 stopp
Fra kr. 3 486,- Velg
26. des 10. jan
OSL
MIA
MIA
OSL
British Airways 2 stopp
British Airways 2 stopp
Fra kr. 4 061,- Velg
17. aug 25. aug
SVG
MIA
MIA
SVG
Lufthansa 2 stopp
Air Canada Lufthansa 2 stopp
Fra kr. 7 780,- Velg
23. jun 3. jul
BGO
MIA
MIA
BGO
Wideroe´s Flyveselskap Lufthansa 2 stopp
Air Canada 2 stopp
Fra kr. 8 413,- Velg
3. jul 18. jul
SVG
MIA
MIA
SVG
Norwegian 1 stopp
Norse Norwegian 1 stopp
Fra kr. 8 444,- Velg

Miami i ”solskinnsstaten” Florida

Miami ligger i den amerikanske ”solskinnsstaten” Florida, og her bys det på flotte strender, storslåtte severdigheter og mange andre morsomme opplevelser i vakkert, solrikt vær.

Solfylt og severdig strandliv

Når du har kjøpt billige flybilletter til Miami, kan du glede deg til et reisemål som kan by på noen av verdens herligste badestrender. Hit bør du absolutt reise, hvis du liker et varmt, solrikt og aktivt strandliv. Strendene som består av fin hvit sand, er brede og barnevennlige, og aldeles herlige. Havvannet er rent, klart og varmt, og utallige steder kan du finne selskaper som tilbyr dykking, seilturer eller forskjellige vannsportaktiviteter for vannelskere i forskjellige aldre.

Verdensberømte South Beach tiltrekker solelskere fra alle verdenshjørner. Strandens solsenger lokker til seg vanlige familier og unge mennesker, så vel som kjente filmstjerner, sangere og andre kjendiser, og det er svært underholdende å ligge i solen og bare observere de andre og meget forskjellige badegjestene.

Miamis deilige byliv

Uansett om du liker ferie med museer, gallerier og utstillinger, eller om du liker fornøyelsesparker, golf, kajakkturer og andre mer fysiske aktiviteter og severdigheter, så har du glimrende muligheter for å kaste deg ut i disse opplevelsene i Miami. Her er det virkelig noe for enhver alder, smak og lommebok, og alle steder har en herlig stemning av storbyliv med plass til mangfoldighet og det personlige, individuelle særpreg.

Er du ved South Beach, kan det være en fin opplevelse å finne en god restaurant i området, spise en deilig middag og nyte kveldslivet; og det er ikke fordi det blir stille her, men fordi stemningen endrer karakter. Det er et fantastisk natteliv ved South Beach; her er det plass til alle, og du bør absolutt ikke gå glipp av den festlige opplevelsen som det å være her etter mørkets frembrudd.

Shopping, restauranter og morsomme opplevelser med dyr

Om shoppelysten skulle melde seg, er Bayside Marketplace et glimrende sted å besøke. Her er det mange spennende forretninger, hvor du kan kjøpe sko, leker, smykker, kunst og mye annet. Her vil du også finne en hel rekke flotte restauranter, caféer og barer, og i området rundt Bayside Marketplace finnes også flere museer, den zoologiske parken Jungle Island, og oseanariet Miami Seaquarium.

Men også den svært hippe “The Grove”-bydelen (som egentlig heter Coconut Grove) har glimrende shoppingmuligheter for Miamis feriegjester. Her ligger trendy butikker, restauranter, museer og hoteller side om side, og du vil ofte kunne se forskjellige kulturelle arrangementer som blir avholdt her. ”The Grove” er et av de morsomme, spennende og svært underholdene stedene å besøke.

En spennende og fargerik blanding av mennesker

Miamis by- og kulturliv er preget av de mange forskjellige menneskene som bor her. Byen er som en mosaikkblanding, hvor den rike, moderne, vestlige kjendisverden står i skarp kontrast til en betydelig fattigere verden, som finnes på noen av de karibiske øyene bare et lite steinkast mot sør. Og med de mange immigrantene som har slått seg ned i byen, samt de utallige andre og mindre bemidlede innbyggere, kan man se store forskjeller i levestandarden og livsmulighetene her.

Men det er jo ofte med denne type befolkningsforskjeller, at storbyenes kulturliv blomstrer opp og blir forrykende og fargerikt. Og det er nettopp det som har skjedd i Miami. De mange immigrantene, fra blant annet Karibien, er i høy grad med på å farge byens kulturliv i all verdens farger, og lyden av Miami er som et spraglete lappeteppe av ulike språk, enestående personligheter, kreative kulturuttrykk og varierende musikalske stilarter, hvor varme og karibiske salsarytmer spiller en viktig rolle.

Det er en fantastisk opplevelse å besøke Miami, og det er vanskelig å ikke forelske seg i byens spesielle personlighet, som byr enhver reisende varmt velkommen, med en gang du ankommer byen.

De mest populære lufthavnene i USA

Populære reisemål i Nord-Amerika