Historiske bygninger i Prag.

Billige flybilletter til Praha

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Praha

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
6. sep 10. sep
OSL
PRG
PRG
OSL
Lufthansa 1 stopp
Swiss 1 stopp
Fra kr. 1 443,- Velg
7. sep 11. sep
OSL
PRG
PRG
OSL
Norwegian Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 1 530,- Velg
5. sep 9. sep
OSL
PRG
PRG
OSL
Lufthansa 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Fra kr. 1 617,- Velg
31. aug 4. sep
OSL
PRG
PRG
OSL
Norwegian Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 1 621,- Velg
31. aug 3. sep
OSL
PRG
PRG
OSL
Norwegian Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 1 621,- Velg
1. aug 5. aug
OSL
PRG
PRG
TRF
Norwegian Direkte
Ryanair 1 stopp
Fra kr. 1 707,- Velg

Søk billige flybilletter til fantastiske Praha

EUROPAS HJERTE: Praha er en juvel midt i Sentral-Europa og det har flere og flere turister funnet ut av. Det er en god idé å sammenligne priser på flybilletter til byen, for det er mange penger å spare på å finne den rette billetten.

Praha var hovedstaden i kong Karl IV kongerike Böhmen og siden den gang har byen spillet en nøkkelrolle i det sentrale Europa.
Praha har en rekke storslåtte historiske bygninger, monumenter og palasser, så det er ikke feil å hevde at Praha er en av verdens vakreste byer.

Flere norske og internasjonale flyselskaper flyr hit, så se godt etter lavprisselskaper og tradisjonelle selskaper hvis du vil ha den rette flybilletten.

Praha har omkring 1,2 millioner innbyggere og i hele Tsjekkia bor det 10,3 millioner.

Praha i forandring

Etter kommunismens fall, har turisme blitt en av de store inntektskildene for Praha. Den økonomiske innsprøytningen som dette medfører, gjør byen i stand til å restaurere, gjenskape og utbygge.
Gamle bygninger som tidligere var i heftig forfall, blir restaurert og finner tilbake til fordums storhet som moderne, fine og meget eksklusive hoteller.

Det har vært mye å gå i gang med for hele det historiske Praha – hele 866 hektar – som i 1992 ble oppført på UNESCOs verdensarvliste.
Prahas sentrum er delt opp i fem områder som spenner over elva Vltava eller Moldau på tysk. Karlsbroen, Karluv Most, er den viktigste forbindelsen til fots mellom hver side av elva.

På den ene siden av Vltava, ligger den gamle bydelen Stare Mesto med den gamle rådhusplassen i sentrum, den nye bydelen Nove Mesto med Wenzelsplassen Vaclavske Namesti og det jødiske kvarteret Josefov.
På den andre siden av Vlata, ligger bydelen Malá Strana og det vakre Praha Slottet Hradcany.

Liten og tett storby

Praha er en kompakt by forstått på den måten at det tar en liten gåtur på 25 minutter fra Praha Slott på den ene side av elva, over Karlsbroen og gjennom den gamle bydelen i byens sentrum til Wenzelsplassen på den andre siden. Praha kan best ses til fots!

Så uansett hvilket hotell du velger, om det ligger på den ene eller andre siden av elva, kan du lett gå rundt i hele byen og se alle severdigheter og attraksjoner.

Det gjør det lettere for turister som vil til byen, da hotellets plassering er mindre viktig. Du kan derfor fokusere på å finne de billigste flybillettene og her hjelper travelmarket.no deg. Prisene blir oppdatert flere ganger daglig og du kan tilmelde deg en SMS service på travelmarket.no og få en melding når det er billige flybilletter.

Aktiv i byen

Rett utenfor bymidten ligger flere områder som er verdt et besøk. De er tilgjengelige med Prahas utviklede trikk- og metronett: Vinohrady , Holešovice , Karlin, Smichov og Vysehrad.

Praha Slottet er byens mest storslåtte turistattraksjon. Slottet ligger på en bakke og turister har en vakkert utsyn herfra utover hele byen og elva.

Utsikt er det også fra de mange nye restaurantene som i de seneste årene har strømmet frem på de øverste etasjene av byens høye bygninger. Det gir en fantastisk mulighet for å nyte utsikten sammen med en romantisk middag. Det bør du ikke gå glipp av. Om natten skrus det enda mer opp for romantikken når Prahas lys glimter i mørket.

Prahas restauranter har et godt ry for å tilby fremragende mat fra det gode kjøkkenet, ofte i deilige omgivelser på takterrasser så vel som i koselige kjellere.

Mange nyter den verdensberømte tsjekkiske ølen til maten eller senere på de mange trendy barene og kroene i byen.

Se elva og hør opera

Elveturer på Vltava/Moldau er en god mulighet for å komme ned i gir og på en avslappende måte se de mange severdighetene og attraksjonene som Praha kan by på.

Opera og klassiske konserter er andre høydepunkter i byen som lever og ånder for de store kunstartene. Prahas fantastiske operahus, teatre og storslåtte konsertsaler har alltid gode forestillinger på programmet.
Storbyferie i Praha begynner vanligvis med at man ankommer til flyplassen Vaclav Havel – du kan lett finne billige flybilletter til Praha i vår søkemaskin ovenfor. Herfra kan man så velge offentlig transport til byen, enten ved å ta toget eller taxi til nærmeste metrostasjon.

Populære lufthavner for fly til Praha

Populære reisemål i Øst-Europa