Søg billige flybilletter til fantastiske Prag

Billige flybilletter fra Rygge til Praha

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Rygge til Praha

De siste årene har turismen til Praha eksplodert. Den tsjekkiske hovedstaden er et yndet sted for ungdom på oppdagelsesferd, for familier som vil nyte storbyen og for den historie- og kunstinteresserte turisten. Nå har du også muligheten til å dra.

Attraksjoner i Praha

En av de mest kjente attraksjonene i byen er uten tvil det 65 meter høye kruttårnet. Gamlebyen er vakker og Prahaborgen helt spesiell. Karlsbroen er en steinbro som er bygget i gotisk stilart og som strekker seg 500 meter over Vitava elven. Kongeborgen er den mest dominerende bygningen på vestbredden av Moldau og er et slottsområder der St. Vituskatedralen ligger som er Prahas største kirke. I Gamlebyen finner du blant annet den mektige St. Nicholas kirken som ble bygget ferdig i 1735 og er verdt et besøk.

På et lite område mellom den gamle rådhusplassen og Moldau ligger det jødiske kvarteret med viktige attraksjonene som kirkegården og flere synagoger. Torget Staromenstske Namesti betegnes som byens vakeste plass og går helt tilbake til 1300-tallet. I Praha finnes det også en meget sjarmerende gate som heter Zlata Ulicka, men som også går under navnet Den Gylne Gate. Her ligger 11 historiske hus som minner om en lang historie.

Levende Praha

Praha er en levende by året rundt. Vinterfestivalen for klassisk musikk finner sted den første uken i januar. Også flere begivenhetsrike filmfestivaler er anbefalt å få med seg. Praha er kjent for store forfattere som Franz Kafka og forfatterfestivalen i juni samler storheter og forsøker å bringe tradisjonen videre. Å være ute natt som dag er en livsstil i Praha og det finnes hyggelige og sjarmerende utesteder nesten overalt i byen.

Er du ute etter levende historie og en sosial ferie er Praha stedet for deg. Bestill billige flybilletter fra Rygge til Praha allerede i dag.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.