Søg billige flybilletter til fantastiske Prag

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Praha

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Praha

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Praha

De siste årene har turismen til Praha for alvor eksplodert. Den Tsjekkiske hovedstaden er et yndet sted for den historie- og kunstinteresserte turisten. Det er storbyen som passer for unge og gamle. Ta turen i dag.

Attraksjoner i Praha

På et lite område mellom den gamle rådhusplassen og Moldau ligger det jødiske kvarteret med viktige attraksjonene som kirkegården og flere synagoger. Torget Staromenstske Namesti betegnes som byens vakeste plass og går helt tilbake til 1300-tallet. I Praha finnes det også en meget sjarmerende gate som heter Zlata Ulicka, men som også går under navnet Den Gylne Gate. Her ligger 11 historiske hus som minner om en lang historie.

En av de mest kjente attraksjonene i byen er uten tvil det 65 meter høye kruttårnet. Gamlebyen er vekker og Prahaborgen er en flott opplevelse. Karlsbroen er en steinbro som er bygget i gotisk stilart og som strekker seg 500 meter over Vitava elven. Kongeborgen er den mest dominerende bygningen på vestbredden av Moldau der blant annet Prahas største kirke St. Vituskatedralen ligger. I Gamlebyen finner du blant annet den mektige St. Nicholas kirken som ble bygget ferdig i 1735 og er verdt et besøk.

Levende Praha

Å være ute natt som dag er en livsstil i Praha og det finnes hyggelige og sjarmerende utesteder nesten overalt i byen. I byen finnes det ikke mindre enn 8723 såkalte ”ølstuer” og nattklubbene holder åpent til sola står opp. Praha er en levende by året rundt. Vinterfestivalen finner sted den første uken i januar og konsentrerer seg om klassisk musikk, opera og ballett. Også flere begivenhetsrike filmfestivaler er anbefalt å få med seg.

Er du ute etter levende historie og en sosial ferie er Praha stedet for deg. Bestill billige flybilletter fra Sandefjord/Torp til Praha i dag og bli med på eventyret.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.