Find din flybillet til Tjekkiet her

Billige flybilletter til Tsjekkia

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til byer i Tsjekkia

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.
Bedøm reisemålet
4,6
(162 bedømmelser)

Mye mer enn bare Praha, ishockey og fotball

Det forholdsvis nye landet Tsjekkia, er mye mer enn bare Praha, ishockey og fotball, som landet er mest kjent for i Norge. Finner du billige flybilletter til Tsjekkia, er du kun få timer fra en rekke store opplevelser.

Drikk en ekte pilsner

Tsjekkerne er som viss nordmenn, svært glade i øl, og det kan absolutt anbefales å besøke en av de mange ølhallene og drikke en pilsner i selskap med de lokale tsjekkerne. Det kan du aller best gjøre i Plzen, hvor det verdenskjente Pilsner Urquell brygges, og det er også herfra navnet pilsner kommer fra. Budwar øl, som har inspirert amerikanske Budweiser, kommer fra byen Ceské Budejovice.

Store naturopplevelser

Er du glad i naturen, kan Tsjekkia by på en rekke forskjellige opplevelser. Det finnes utallige vakre fottur- og sykkelruter gjennom fjell, daler og andre flotte naturområder. Har du lyst til å ta turen under jorden, finnes det også flere limstenshuler, hvor stalagmitter bidrar til en helt spesiell opplevelse. Liker du skisport, er Tsjekkia et godt og billig alternativ til Alpene. Her finnes det massevis av forskjellige utforbakker og lange langrennsløyper.

Cesky Krumlov og Mariánské Lázne

Etter å ha ankommet med en billig flybillett til Tsjekkia, bør du få med deg andre byer enn bare Praha, for eksempel er Cesky Krumlov og Mariánské Lázne to svært gode alternativer. Cesky Krumlov er en romantisk og helt unik gammel middelalderby. Spa-byen Mariánské Lázne ligger i et flott naturområde og er kjent for sine mer enn 100 naturlige kilder.

Men Praha må ikke glemmes

Tsjekkias hovedstad, Praha, er absolutt en fantastisk by å besøke. Gå ikke glipp av en spasertur over Karlsbroen, et besøk på slottet, eller å se den svært kjente astronomiske klokka. Den verdenskjente forfatteren Franz Kafka bodde i Praha, og du bør også besøke museet som er dedisert til ham.
Billigste reise funnet på Travelmarket for Tsjekkia: Oslo til Praha 3. desember til 6. desember fra kr. 944,-

De mest populære lufthavnene i Tsjekkia

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.