Kom til Pristina med billige flybilletter

Billige flybilletter til Pristina - Kosovo

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Kom til Pristina i Kosovo med billige flybilletter

Med et anslått innbyggerantall på en halv million, er Pristina hovedstaden og den største byen i Kosovo. Det finnes en rekke turistattraksjoner som bestemt er verdt et besøk i Pristina. Det gjelder bl.a. nasjonalmuseet med gratis entré for alle og ikke minst Pristinas etnografiske museum som prydes med både film og musikk. Museet huses også i to fantastiske bygninger fra hhv. det 18. og 19. århundrede.

Alt for kaffeelskere i Pristina

Hvis du er glad i kaffe, er Pristina byen for deg da det bugner med kaféer overalt og hvor de fleste av dem er fylte med unge mennesker. Av hele Kosovos befolkning anslås 53 prosent til å være under 25 år gamle, så bli derfor ikke overrasket over å møte mange unge i Pristina. Dessuten er det smak for en meget simpel tøystil på tvers av arbeidsklassene, så la endelig nysgerrigheten spire på kafeene.

Pristinas lokale elsker turister

De lokale i Pristina liker godt å snakke med utenlandske turister, så vær ikke redd for å starte en samtale. Det kan også i den grad oppleves i bylivet hvor gatene er veldig trygge, og barer og kafeer holder åpent til langt utpå natten. Kodeordet til disse tidene er ”Peja” – som, hvis uttalt korrekt, burde skaffe deg en øl overalt i byen.

I motsetning til hva man kjenner hjemmefra, er bylivet i Pristina meget annerledes. Folk ferdes opp og ned i gatene fremfor å gå på dyre klubber, hvilket medvirker til mye bevegelse i byen døgnet rundt. Det er ikke noe mål med de lokales byturer, tvertimot handler det om å se så mye som mulig og snakke med vennene.

Pristina er destinasjonen for deg som ikke er redd for å prøve krefter med en sosial byferie. Samtidig er reiseutgiftene meget begrensede med billig kost og losji – og oven i kjøpet billige flybilletter.

De mest populære lufthavnene i Serbia

Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.