Kom til Pristina med billige flybilletter

Billige flybilletter til Pristina - Kosovo

Reis fra
Reis til
Avreise
Hjemreise
Reisetype: Retur
Billettype: Økonomi
Flere avreisesteder
Vi sammenligner flypriser fra... Utvalgte reiseselskaper i flysøkemotoren vår … og mange, mange flere.

Kom til Pristina i Kosovo med billige flybilletter

Med et anslått innbyggerantall på en halv million, er Pristina hovedstaden og den største byen i Kosovo. Det finnes en rekke turistattraksjoner som bestemt er verdt et besøk i Pristina. Det gjelder bl.a. nasjonalmuseet med gratis entré for alle og ikke minst Pristinas etnografiske museum som prydes med både film og musikk. Museet huses også i to fantastiske bygninger fra hhv. det 18. og 19. århundrede.

Alt for kaffeelskere i Pristina
Hvis du er glad i kaffe, er Pristina byen for deg da det bugner med kaféer overalt og hvor de fleste av dem er fylte med unge mennesker. Av hele Kosovos befolkning anslås 53 prosent til å være under 25 år gamle, så bli derfor ikke overrasket over å møte mange unge i Pristina. Dessuten er det smak for en meget simpel tøystil på tvers av arbeidsklassene, så la endelig nysgerrigheten spire på kafeene.

Pristinas lokale elsker turister
De lokale i Pristina liker godt å snakke med utenlandske turister, så vær ikke redd for å starte en samtale. Det kan også i den grad oppleves i bylivet hvor gatene er veldig trygge, og barer og kafeer holder åpent til langt utpå natten. Kodeordet til disse tidene er ”Peja” – som, hvis uttalt korrekt, burde skaffe deg en øl overalt i byen.

I motsetning til hva man kjenner hjemmefra, er bylivet i Pristina meget annerledes. Folk ferdes opp og ned i gatene fremfor å gå på dyre klubber, hvilket medvirker til mye bevegelse i byen døgnet rundt. Det er ikke noe mål med de lokales byturer, tvertimot handler det om å se så mye som mulig og snakke med vennene.

Pristina er destinasjonen for deg som ikke er redd for å prøve krefter med en sosial byferie. Samtidig er reiseutgiftene meget begrensede med billig kost og losji – og oven i kjøpet billige flybilletter.

Finn reisen til Pristina - Kosovo her

 
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK