Billige flybilletter til Serbia

Billige flybilletter til Serbia

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Beograd / Belgrade

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
17. nov 19. nov
TRF
BEG
BEG
TRF
Ryanair Wizz Air 1 stopp
Air Bagan Ryanair 1 stopp
Fra kr. 1 454,- Velg
25. nov 3. des
KRS
BEG
BEG
KRS
SAS Lufthansa 2 stopp
Swiss SAS 2 stopp
Fra kr. 2 489,- Velg
Bedøm reisemålet (219 bedømmelser)
4.6

Finn flybilletter til herlige Serbia

OPPDAGELSE: Med en flybillett til Serbia er man på god vei til å dykke ned i en spennende historie og en kultur som både er fascinerende og fargerik.

Balkan-landet Serbia strekker seg over et stort område av Sentral- og Sørøsteuropa. Serbia er delt inn i en nordlig forholdsvis flat del og en sørlig del som for det meste er fjellrik, med 15 fjell som er over 2000 meter over havets overflate.

Landet har tre store hovedelver: Donau, Sava og Tisa. Det meste av landet har fastlandsklima, men mot sør er temperaturene mer som ved Middelhavet.

Serbia har flotte landskaper, en rekke kulturelle og historiske monumenter, helbredende kurbad, jaktmarker og fiskeområder. Den kombinasjonen har ikke overraskende begynt å tiltrekke seg turister.

På travelmarket.no kan du søke etter enkelt- eller returbilletter. Du kan også få en daglig e-post med oppdaterte priser, så du kan følge med på om det dukker opp billige flybilletter til herlige Serbia.

Beograd – Balkans Paris
Beograd er for Balkan hva Paris er for Europa. De historiske områdene og bygningene i Beograd er blant byens ledende attraksjoner. Beograd har blant annet et nasjonalmuseum, som er et monument for kultur av stor betydning.

Museet huser over 400 000 gjenstander, herunder tallrike kunstverk av for eksempel Tizian, El Greco, Paolo Veronese, Diego Velázquez, Giovanni Battista Tiepolo, Rubens, Anthony van Dyck, Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Marc Chagall, Wassily Kandinsky, Amedeo Modigliani, Paja Jovanovic og Ivan Mestrovic. Turister bør også se nasjonalteateret, Kalemegdan-festningen og parlamentet – for å nevne noe.

I tillegg har Beograd mange parker, monumenter, museer, kafeer, restauranter og butikker på begge sider av elven. Bakketoppen Avala gir en god utsikt over byen. Josip Broz Titos mausoleum, kalt Kuca Cveca, Blomsterhuset, er også populært blant turister, som flyr hit fra hele verden. Jugoslavia har gjenvunnet sin tiltrekningskraft.

Beli Dvor («det hvite palasset») var tidligere hjem for den kongelige Karadordevic-familien. Det er nå åpent for besøkende, og her finner man mange verdifulle kunstverk av Rembrandt, Nicolas Poussin, Sébastien Bourdon, Paolo Veronese, Antonio Canaletto, Biagio d» Antonio, Giuseppe Crespi, Franz Xaver Winterhalter, Ivan Mestrovic og mange, mange andre. Balkans Paris er et godt og velvalgt navn for denne herlige hovedstaden.

Beograd – et møtested
Beograd er hjem for rundt to millioner innbyggere, så det er et rikt storbyliv, noe gjestene også nyter godt av.

For besøkende i byen er det gode muligheter for å oppleve kulturelle, kunstneriske og sportslige begivenheter. Med kongressenteret Sava Centar og mange hoteller er Beograd blitt en av de største kongresstedene i Europa.

Vil man slappe av etter møtene er det gode muligheter for det. For eksempel kan man dra til Ada Ciganlija, som er Beograds største sports- og rekreative område ved elven Sava.

Her finner du syv kilometer med strender og sportsfasiliteter til forskjellige sportsgrener som golf, fotball, basketball, rugby, volleyball, baseball og tennis.

Der er gode muligheter for å utfolde seg med for eksempel strikkhopp, vannski og paintball. Man kan også sykle, jogge eller bare gå en tur, hvis man har lyst til det.

I løpet av en sommerdag kommer det mellom 200 000 og 300 000 badegjester hit. Klubber og barer er åpne 24 timer i døgnet, og de har levende musikk og holder beach parties. Jo, Beograd bør oppleves.

Nattelivet
Det er ikke kun ved elven nattelivet er godt. Serbia generelt og Beograd spesielt har et fantastisk rykte på seg når det kommer til uteliv. Det pulserende livlige nattelivet, alle klubbene og åpenheten tiltrekker mange.

Til og med fra de tidligere jugoslaviske delrepublikkene kommer det mange på helgebesøk, og spesielt i Bosnia-Hercegovina, Kroatia og Slovenia er det populært å velge Beograds natteliv fremfor egne hovedsteder.

Konstantin den store
Nis er den tredje største byen i Serbia, og med 255 295 innbyggere er det den sjette største byen på Balkan. Nis er også Konstantin den stores hjemby. Det er mange hoteller i Nis, og hvis man er turist her bør man se byens sentrum og Nis spa.

Nis er en av de eldste byene i Europa, og den har fra gammel tid blitt sett på som byen hvor øst møter vest. Her finner du også en av Serbias eldste kristne kirker fra det 4. århundre, i en forstad til Mediana.

Wellness-ferie i Serbia
Når du flyr til Serbia har du samtidig kjøpt flybillett til et land hvor du sparer penger hver gang du bruker penger. I Serbia får man virkelig valuta for pengene. Derfor er det også mange som drar dit – man kan tillate seg å skeie ut hver dag.

Serbia har noen av verdens beste velværemuligheter, så det kan være lurt å dra dit før altfor mange oppdager landet og presser prisene opp. Serbias mineralspa var faktisk kjente allerede i romertiden, og allerede da skapte de turisme i landet.

Kvaliteten på mineralbadene og Serbias moderne behandlinger og rehabiliteringsfasiliteter har gjort at mange hevder at de har oppnådd store resultater etter sine besøk her.

De aller fleste wellness-hotellene ligger ved foten av fjellene, og et av de mest kjente stedene er kanskje Vrnjacka Banja, som har to tusen års tradisjon for helsebringende pleie.

Spaet har tre mineralvannskilder, hvor den ene er varm og to er kalde. I umiddelbar nærhet av dette spaet ligger det mange historiske monumenter som kan dateres tilbake til det 14. århundre.

Sokobanja er et annet velkjent senter, som dateres tilbake til romertiden. Det helbredende vannet kommer fra flere kilder, og temperaturene varierer fra 20 til 45 grader celsius.

Serbia har et utall andre velsværesteder som er verdt å besøke, og turister som har testet det, kommer ofte tilbake.

Du finner flybilletten til Serbia og den beste prisen på travelmarket.no. Sett «prisagenten» til å se etter «din» flybillett. Når den dukker opp får du beskjed.

God tur til Serbia!

Billigste reise funnet på Travelmarket for Serbia: Oslo til Beograd / Belgrade 16. oktober til 30. oktober fra kr. 1 298,-

De mest populære lufthavnene i Serbia

Populære reisemål i Øst-Europa

Finn reisen til Serbia her

Finn inspirasjon til Serbia her