Kveldsbilde av en opplyst bro med løvestatuer. Vakker himmel og bygninger i bakgrunnen.

Billige flybilletter til Budapest

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Budapest, Ferihegy

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
28. aug 29. aug
OSL
BUD
BUD
TRF
Norwegian Wizz Air 1 stopp
Wizz Air 1 stopp
Fra kr. 1 180,- Velg
29. aug 2. sep
OSL
BUD
BUD
TRF
Norwegian Wizz Air 1 stopp
Wizz Air 1 stopp
Fra kr. 1 259,- Velg
26. jun 27. jun
OSL
BUD
BUD
TRF
Norwegian Wizz Air 1 stopp
Wizz Air 1 stopp
Fra kr. 1 680,- Velg
21. sep 23. sep
OSL
BUD
BUD
OSL
AirBaltic 1 stopp
AirBaltic 1 stopp
Fra kr. 1 710,- Velg
1. aug 4. aug
OSL
BUD
BUD
OSL
Norwegian Direkte
AirBaltic 1 stopp
Fra kr. 1 751,- Velg
20. jun 23. jun
TRF
BUD
BUD
TRF
Wizz Air 2 stopp
Wizz Air 1 stopp
Fra kr. 1 798,- Velg

Fly billigst til Budapest

Liker du vakre bygninger, fantastisk shopping, store severdigheter, flotte palasser, glimrende restauranter og caféer, spa-opplevelser utover det vanlige og fantastisk deilig mat? Da er en ferie til Budapest noe for deg.

Storbyliv

Med massevis av bygninger i forskjellige stilarter, Donau-elvas drivende vannmasser, det imponerende parlamentet og den gamle borgen, bys det på en fantastisk stemning i Budapest – byen som kanskje er den vakreste hovedstaden i hele Øst-Europa.

Historien merkes over hele byen, og befolkningen har opplevd litt av hver i denne gamle byen. I Budapest blomstrer den helt spesielle stemningen av rått og ærlig kulturliv, som du gjerne finner i flere av de østeuropeiske storbyene. Byen er også vakker, behagelig og utrolig ferievennlig for turistene. I dag ligger Budapest på topplisten over de mest populære feriebyene i Europa, og med en billig flybillett er det en lett sak å komme seg avgårde og oppleve Ungarns deilige hovedstad.

Buda og Pest

Donau-elva deler Ungarns vakre hovedstad i to; nemlig Buda og Pest.

Bydelen Buda er et vakkert og rolig område. Her kan du rusle rundt blant nydelige, gamle hus og forretninger. Det er også her byens fantastiske gamle borg, Citadel, ligger på toppen av åskammen. Fra borgen har du en fantastisk utsikt over Budapest, og barn og lekne sjeler kan lett se for seg både riddere og vakre prinsesser mens de er her. Når du er i Buda, bør du også få med deg den store og svært vakre Mathias-kirken og området rundt. I Buda ligger også det berømte Gellert-badet, som absolutt er et besøk verdt!

På den østlige elvebredden ligger Pest med sin meget flotte parlamentsbygning, som nesten kan minne litt om Palace of Westminster i London.

Pest er stedet å være, hvis du liker pulserende storbyliv med masse kultur, shopping, flotte caféer og store severdigheter. Her vil du også finne spennende markeder, hvor du kan kjøpe alt fra frukt og grønt, til leketøy og lokale suvenirer.

Finn en billig flybillett til Budapest, og nyt livet på en deilig restaurant ved de store bulevardene i byen.

Besøk et av Budapests mange bade- og spasteder

Like nedenfor citadellet ligger et av Budapests mange kildevannsbad, hvor vannet i bassengene er naturlig oppvarmet kildevann som kommer opp fra jorden under bygningen.

Besøk for eksempel det verdensberømte Gellert-bad og Spa, hvor du kan svømme i vakre innendørs bassenger omgitt av høye søyler. Du kan også gå utenfor og bade i de store utendørsbassengene som er svært populære på varme sommerdager. Her kan du se lokale spille backgammon på bassengkanten – kildevannsbadene i Budapest er nemlig ikke bare elsket av byens turister.

Skjem bort deg selv med en deilig massasjebehandling eller en av de mange forskjellige hud-, ansikt- eller kroppsbehandlinger som tilbys her – du vil absolutt ikke angre!

Populære lufthavner for fly til Budapest

Populære reisemål i Øst-Europa