Billige flybilletter til Dubai

Billige flybilletter til Dubai

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Dubai

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
16. jan 1. feb
OSL
DXB
DXB
OSL
Swiss 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Fra kr. 2 315,- Velg
17. jan 8. feb
OSL
DXB
DXB
OSL
Lufthansa 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Fra kr. 2 337,- Velg
12. jan 15. jan
OSL
DXB
DXB
OSL
Swiss 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Fra kr. 2 672,- Velg
31. jan 7. feb
TRF
DXB
DXB
TRF
LC Busre 1 stopp
LC Busre 1 stopp
Fra kr. 2 724,- Velg
7. feb 11. feb
TRF
DXB
DXB
TRF
Wizz Air 2 stopp
LC Busre 1 stopp
Fra kr. 2 826,- Velg
31. jan 7. feb
TRF
DXB
DXB
TRF
LC Busre 1 stopp
LC Busre 1 stopp
Fra kr. 2 834,- Velg

Dubai, et ferieparadis kun en flybillett unna

Dubai er byen som bare må oppleves. Travelmarket.dk har samlet alle de billige flybillettene til Dubai her i vår søkemotor. Gjør et søk allerede nå, og finn den billetten som passer best for dine ferieønsker.

Dubai er et ferieparadis uten like

Sol, varme og luksus er ord som best beskriver voluminøse Dubai – en av de syv arabiske emirater. Ønsk deg hva du vil, og du vil få det. Ja, det er nesten slik i ørkenbyen Dubai, hvor du kan stå på ski i et av de gigantiske shoppingsentrene, eller ankomme hotellet i helikopter. Byen tilbyr en spennende miks av en 1001 natts-stemning og moderne skyskrapere, som f.eks. det luksuriøse hotellet, Burj Al Arab, som er bygget på en av Dubais mange kunstige øyer. Det er ikke vanskelig å forstå at flere og flere ønsker å få fatt i billige flybilletter til Dubai.

For få år siden var Dubai ikke mye mer enn en liten ørkenstat, men da byen begynte å satse på eiendom og industri, fikk byen enorm fremgang. Og fremgangen vil nesten ingen ende ta. Dubai vil og kan alt, unntatt å være ydmyk. Vil du føle deg som en jetsetter? Da er Dubai et must!

Gylden shopping

Shopping er en uunngåelig del av turen til Dubai, og her kan du absolutt slå deg løs, for med de billige flybillettene som du finner her på Travelmarket.no, vil du ha nok igjen på budsjettet for shopping. Alt er større og bedre i Dubai, og det samme gjelder når det kommer til shoppingmuligheter. Hva med å besøke bokhandelen med det svært passende navnet Book World, hvor du vil finne mer enn en halv million titler? Eller kanskje du vil kjøpe litt gull? Mange reiser utelukkende til Dubai for å kjøpe gull, og det utgjør en stor del av byens handel. Dubai har selvfølgelig også et stort utvalg av de dyreste designerklesmerkene, men om du er på et litt lavere budsjett, finnes det også mer overkommelige merker som H&M og Vero Moda.

Verdens højeste bygning

Når du besøker byen kan du ikke unngå å legge merke til verdens høyeste bygning, den ruvende Burj Khalifa, som med sine 800 meter rager høyt, og utsikten er imponerende og svimlende på samme tid. Og hvis du ønsker å få et innblikk i byens utvikling, kan det anbefales å besøke Dubai Museum.

Byen bugner av lekre restauranter, cafeer og nattklubber, så om du ønsker et deilig måltid eller en kjølende drink, finner du det her. Eller hva med en drink på toppen av Burj Al Arab? Her kan du nyte en eksklusiv Margarita til 1000 kroner, men til gjengjeld får du også utsikt over det meste av Dubai.

Book dine flybilletter til Dubai nå, og begynn planleggingen av hva du vil oppleve mens du er i byen. En ting er sikkert; du vil få en opplevelse for livet.

Travelmarket ønsker deg lykke til med jakten på flybilletter til Dubai!

Populære reisemål i Midt-Østen

Finn reisen til Dubai her

Les mer på bloggen vår