Restplasser til Dubai

Restplasser til Dubai

Billige restplasser til Dubai

Fra Oslo

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Dubai

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Stavanger Sola

Howard Johnson
Howard Johnson Dobbeltrom
Dubai, Øvrige De forente Arabiske Emirater, De forente arabiske emirater 28. okt fra Oslo 7 netter
6 791,- Velg
Treppan Hotel & Suites by Fakhruddin
Treppan Hotel & Suites by Fakhruddin Classic Studio
Dubai, Øvrige De forente Arabiske Emirater, De forente arabiske emirater 15. okt fra Stavanger Sola 7 netter
18 361,- Velg
Bedøm reisemålet (279 bedømmelser)
4.6

Dubai – Sol og varme året rundt

Dubai er solrikt, varmt og eventyrlig spennende, og gjestfriheten er enorm. Med en restplassreise til Dubai får du en helt fantastisk opplevelse for livet.

Dubai by – en toppmoderne metropol

Dubai by er intet mindre enn imponerende med sin glitter- og glamourstemning, og sine verdenskjente høyhus av glass og stål, det ene mere storslått og moderne enn den andre. Som nordmann blir du meget imponert over byens bygninger, av varmen og luftfuktigheten, av de tradisjonelt kledte forretningsmennene med lange drakter og tørklær over hodet, og ikke minst av at du alle steder blir tatt i mot som du var en kjent VIP-gjest.

Det er utrolig lett å komme seg rundt i Dubai by, da dette er en svært moderne by. Ta en tur til sentrum av byen, besøk byens flotte museum, finn en koselig café, gå på shopping, eller reis ut til havnen og opplev den deilige stemningen og se de store, flotte båtene som ligger her.

I Dubai by finner du også et hav av moderne barer og utallige restauranter, hvor du kan få all verdens slags matretter, samt flotte, hippe nattklubber, hvor du kan danse og feste til den lyse morgen.

Jumeirah beach – litt av en offentlig strandperle

Det er flere offentlige strender i Dubai, og de blir alle høyt vurdert av de besøkende gjestene. Spesielt Jumeirah-stranden får gode anmeldelser, og den er også utrolig velegnet for alle, alt fra barnefamilier og kjærestepar, til eldre reisende.

Det er en spesiell ro på strendene i Dubai, da de ikke er overfylt med andre solelskende turister. Det er bare å ta på seg bikinien (men husk også å ta på bikinitoppen), solbrillene og sandbøtta, slik at du kan nyte noen avslappende dager på de mange, nydelige strendene i Dubai.

Kontrastenes verden

Med en restplassreise til Dubai vil du oppleve alle de motsetningene som gjør Dubai til det fantastiske reisemålet som det er. Dubai by er en svært moderne og internasjonal storby, men reiser du ut til Dubais mindre landsbyer, vil du oppleve en hjertevarm og tradisjonell stemning, hvor lokalbefolkningen hyller områdets gamle musikk- og dansetradisjoner, matkultur og historier.

Som turist i Dubai merker man de store påvirkningene fra både vestlige og østlige verdier og tanker, som har gjort denne emiraten til det den er i dag. Man kan handle i utallige, aircondition-avkjølte shoppingsentre eller la seg gå vill blant basarer med varer, hvor bodene minner om noe fra 1001 natts eventyr. Her er enorme mengder med ørken og sand, samt det vakreste blå havvann.

I Dubai kan du oppleve kameler og beduintelt, og brølende firehjulstrekkere som kjører mellom de siste og nyeste høyhusene. Dubai er absolutt kontrastenes verden.

Lokalbefolkningens Dubai

Etter noen dager med strandliv, eller besøk i Dubai bys moderne sentrum, er det en god idé å oppleve ”det andre” Dubai. Reis litt ut på landet og oppsøk gjerne Dubai Creek, som også løper gjennom Dubai by, men som du vil få en bedre opplevelse av utenfor byen. Ta en avslappende hvil og se på de små lokale trebåtene, dhows, som tøffer rundt på havet. Reis til en landsby og nyt stemningen av ”det opprinnelige” Dubai – lokalbefolkningen er vakker, vennlig og vil ønske deg velkommen med åpne arme.

I Dubai by er det en glimrende idé å reise ut til bydelen Bastakia som er en av de eldste delene av byen. Her kan du gå i små, smale gater, besøke det spennende Al Fahidi-fortet, som er den eldste bygningen i Dubai, samt se alle de morsomme ”vindtårnene”, som er bygget på husene, for å sikre en naturlig ventilasjon.

Reis til bydelene Satwa eller Karama, for å oppleve lokale markeder, hvor du kan kjøpe alt mellom himmel og jord – men husk ALLTID å prute på prisen, det er vanlig her.

Spesielle aktiviteter i Dubai

Det er utallige aktiviteter som du kan foreta deg i Dubai, og med en billig restplassreise hit, kan du prøve jeepsafari i Dubais steinete fjell, eller for eksempel dra på kamelridning i den ferskenfargede ørkensanden. Men hvis du virkelig vil ha en opplevelse som de færreste turister opplever, kan du leie en lokal sjåfør som kjører deg til den lille Hatta-enklaven som ligger utenfor Dubai i emiratets fjell. Her vil du finne fred og ro, vakker natur og kjølig luft, og du vil aldri glemme stedet.

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Dubai | Sista Minuten till Dubai

Reiseselskaper med restplasser til Dubai

  • Billige restplasser med Apollo
  • Billige restplasser med Escapeaway
  • Billige restplasser med SOLFAKTOR
  • Billige restplasser med TripX
  • Billige restplasser med Ving

Avreiselufthavner til Dubai

Finn reisen til Dubai her

Les mer på bloggen vår