Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Charterreiser til Dubai

Charterreiser til Dubai

Billige reiser til Dubai

Dubai er eksklusivitet, luksus og penger

Bedøm reisemålet
4,4
(44 bedømmelser)
Eksklusivitet. Luksus. Penger. Tre kjennetegn for Dubai, et av de sju emiratene i de Forente arabiske emirater.

Dubai har blitt et av de mest eksplosivt voksende og velhavende samfunnene de siste tiårene og er i dag hjemsted for mange rike mennesker og firmaer. Det finner du ut av allerede når du forlater Dubais lufthavn etter å ha kjøpt en billig charterreise til Dubai. Dyre biler glir gjennom gatene og lyden av flotte sko med harde hæler indikerer at det er de færreste som nøyer seg med å se gjennomsnittlige ut.

En av verdens høyeste bygninger, Burj Khalifa, som med sine 828 meter rager godt over de andre hustakene i Dubai, viser at ”umulig” er et lite brukt ord her. Slik er det nærmest også når det gjelder mulighetene på din ferie i Dubai. Det fins utrolig mye du kan fylle dagene med.

Dra på en eksklusiv ferie i Dubai

Selv om Dubai egentlig er en ørkenby har den en kombinasjon av ulike aktiviteter å by på ikke fins så mange andre steder. Her er det lekre hoteller, strand og vann. Du kan dra på alt fra eksklusiv shopping til ørkensafari. Sistnevnte foregår på den måten at du leier en tur i en ørkenracer med en erfarer sjåfør, som tar deg med på noe som minner om et ordentlig race i ørkensanden. Etter racet kan du få pulsen ned på et normalt nivå igjen under en deilig middag i ørkenen hvor du nyter bløt bakgrunnsmusikk og utsikten til solnedgangen.

Dubai ligger ikke mange flytimer fra Europa og heller ikke langt til Østens land, så Dubai ligger i et område som mange mennesker fra de to ulike kontinentene drar til. Dermed er man omgitt av mange forskjellige nasjonaliteter i Dubai, og det er det en fornøyelse å være del av.

Så sjekk muligheten for en billig charterreise til Dubai nå.

Charterreiser och reiser til De forente Arabiske Emirater

Charterselskaper med charterreiser til Dubai

Billige charterreiser med Escapeaway
Billige charterreiser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.