Bilde av Dubai med høye skyskrapere ved en kunstig innsjø med palmer under en klar blå himmel.

All Inclusive-reiser til Dubai

Billige All Inclusive reiser til Dubai

Fra Oslo

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Dubai

Hotel RIU Dubai
Hotel RIU Dubai Double Room Partial Sea View (DBLB) Double
25. sep fra Oslo 7 netter
All Inclusive
20 195,- Velg
Bedøm reisemålet (37 bedømmelser)
4.7

Dubai er Emiratenes feriested

Dubai er De forente arabiske emiraters mest populære reisemål. Byen består av glitrende høyhus og shoppingsentre som ikke kan måles med noe annet sted i verden, men det finnes også mange andre gode grunner for å reise til Dubai.

Verdens absolutt mest luksuriøse hotell ligger i Dubai. Hotellet heter Burj Al-Arab og betegnes som verdens eneste syv-stjerners hotell.

Burj Al-Arab er også verdens høyeste hotell med sine 321 meter. Hotellet ligger på en egen kunstig øy og er designet som et seil som om kvelden og natten lyser opp i farger. Burj Al-Arab er et av verdens dyreste hotell hvor de mest luksuriøse suitene koster over 15.000 dollar per natt.

For ikke mange år siden var Dubai bare et tradisjonelt ørkenemirat med en søvnig liten by. På rekordtid er den stygge andungen forvandlet til en vakker svane som hele verden snakker om. Velg en All Inclusive reise til Dubai og nyt de mange aktivitetene og opplevelsene som dette lille emiratet tilbyr.

Burj Khalifa
Et av Dubais landemerker er den 829 meter høye Burj Khalifa som også er verdens høyeste bygning. Mange av Dubais besøkende tar høyhastighetsheisen opp til bygningens 124. etasje hvor de kan nyte en fantastisk utsikt over byens skyline og ut mot ørkenen i det fjerne.

Om man velger å besøke Burj Khalifa om dagen eller om kvelden er en smakssak. Byens skyline tilbyr også en helt spesiell sjarm om kvelden når den er opplyst av alle de vakre bygningene.

Dubais museum
Dubai har et flott museum for gjester som er interessert i emiratets fortid. Museet ligger i Al-Fahidi fortet som ble bygget i 1787 for å forsvare Dubai. Fortet har også vært hjem til emirens familie, regjeringsbygning, kaserne og fengsel.

Museet har en utmerket utstilling med gamle kart over Emiratene og Dubai. Kartene viser tydelig ekspansjonen som kom sammen med oljerikdommen.

Bastakia – det gamle Dubai
Det gamle Bastakia-kvartalet fra det 19. århundre var den gang hjemsted for velhavende kjøpmenn i Persia.

Bydelen kan skilte med svært vakre og tradisjonelle bygninger, og turistene blir gjerne fascinert av oppfinnsomheten som ligger i byggestilen. Vindtårn sørget for eksempel for at husene ble avkjølt – vi kan kalle det fortidens aircondition.

De smale gatene vitner om en tid da alt foregikk i et langsommere tempo i Dubai.

Gull og diamanter
Gull og diamant parken er et must for kjærester som er på jakt etter de perfekte forlovelsesringene, men også alle andre besøkende bør ta turen innom og se hva de 118 produsentene kan skape.

Arabiske smykker lokker med glitter og glam, og sørger for at de fleste turister kjøper med seg noe hjem. Her kan man også bli med på en omvisning og se selve produksjonen.

Shopping i Dubai
Dubai Mall er emiratets ledende shoppingsenter hvor du også kan besøke Burj Khalifa og Dubai Akvarium.

Dubais akvarium er «hjem» til over 140 arter fra den nærliggende og varme Dubaigulfen. Akvariet ligger nederst i Dubai Mall og er et must for mange turister som besøker shoppingsenteret.

Shoppingsenteret har også en skøytebane samt kinoer hvis man skulle ønske enda flere underholdningsmuligheter. I tillegg tilbyr dette glitrende shoppingsenteret utallige shopping- og restaurantmuligheter.

Mall of the Emirates er et av byens mest kjente shoppingsentre og kan skilte med en spektakulær innendørs skibakke med konstant temperatur på -4 grader.

Palm Islands
Palm Islands består av en rekke kunstige øyer som et formet som en palme ut fra kysten. Palm Island tilbyr en vannpark og en rekke hoteller. Samtidig er dette en grønn bydel med flere flotte parker som får sitt liv fra avsaltet havvann.

Dette verdensberømte byggeprosjektet ble et nytt landemerke for Dubai som også før prosjektet kunne skilte med spektakulære opplevelser for sine besøkende. En All Inclusive reise på et av Dubais mange flotte hoteller bør prøves minst en gang i livet.

Hvis du like sol, sommer, varmt vann og kilometerlange strender, er Dubai et perfekt valg for din neste ferie. Strendene i Dubai er rene og vakre. Sanden er skinnende hvit og havet er asurblått som på et postkort – men det er faktisk virkelig.

Dubai tilbyr gode muligheter for snorkling og dykking i det varme vannet hvor du blant annet kan se fargerike fiskestimer.

Fra ca. slutten av oktober til mars er temperaturen i Dubai behagelig, mens det fra mars til oktober kan bli for varmt med temperaturer som stiger over 40 grader.

Avreiselufthavner til Dubai