Utendørs svømmebasseng med solsenger foran en bysilhuett med skyskrapere.

All Inclusive-reiser til De forente arabiske emirater

Billige All Inclusive reiser til De forente arabiske emirater

Fra Oslo

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til De forente arabiske emirater

Rixos Bab Al Bahr Hotel
Rixos Bab Al Bahr Hotel Deluxe med hageutsikt
Ras Al Khaimah 13. aug fra Oslo 7 netter
All Inclusive
16 309,- Velg
Bedøm reisemålet (33 bedømmelser)
4.5

Emiratene tilbyr All Inclusive som vil skjemme deg bort

De syv forente arabiske emirater er Arabia med det mest lokkende, fascinerende og luksuriøse du kan forestille deg. All Inclusive reiser til De forente arabiske emirater er reiser til en fortryllende verden. Det er heller ikke dyrt – prisnivået i Emiratene er lavt i forhold til vår del av verden.

Den føderale republikken De forente arabiske emirater, eller bare Emiratene, er syv små emirater på Den arabiske halvøy som ligger helt ute i Persiabukta.
Emiratenes hovedstad Abu Dhabi er også hovedstaden i emiratet Abu Dhabi. Abu Dhabi er faktisk det største av Emiratene som består av Sharjah, Umm Al Quwain, Fujairah, Ras Al Khaimah, Dubai og Ajman.

Dubai
Ikke alle emirater i De forente arabiske emirater er like kjente, men Dubai kjenner nok de fleste til og ikke minst verdens høyeste tårn, Burj Khalifa, som reiser seg 828 meter opp mot himmelen.

I Dubai finner vi også det 7-stjerners hotellet Burj Al-Arab, de kunstige øyene Palm Islands og den store naturlige blomsterhagen Miracle Garden.

Klimaet i Emiratene
De forente arabiske emirater har varme og sol når vi har vinter, og et varmt og fuktig klima i sommermånedene. En typisk vinterdag har 26 varmegrader og somrene er varme med temperaturer helt opp til midten av 40 grader.

Det regner ikke mye i Emiratene, men de fleste år kommer det noe regn i vintermånedene – for det meste i februar eller mars.

Emiratene er altså tørre småstater, men har man penger kan man likevel få vann. Emiratene har store avsaltingsprosjekter hvor havvannet blir forvandlet til liv i parker og grønne områder.

Strand og vann
Emiratene har et av verdens herligste badevann. Strendene er rene og vakre, og de er lange – her tilbys det nesten uendelige strekninger med vakker hvit sand. Det asurblåe havet gir en vakker kontrast og det varme vannet gjør opplevelsen bare enda vakrere.

Men man skal likevel huske at man er i et område hvor man helst bør være tekkelig tildekt.

Hvis du er glad i vannleker, venter det deg utrolige opplevelser hvis du gjerne vil dykke eller snorkle – noe som kan anbefales på det sterkeste.

Snorkeling og dykking vil gi deg storslåtte opplevelser som du ikke bør gå glipp av når du besøker Emiratene.

Luksus, glitter og glam
Hvis du er typen som liker å shoppe mens du er på ferie, er Emiratene et perfekt valg. De supermoderne og meget vakre shoppingsentrene er blant de beste i verden.

Her vil du finne luksus – uten sammenlikning. De forente arabiske emirater er oljestater, og penger er til for å bli brukt. Klær, sko, diamanter, gull og klokker selges over disk i en håndvending.

Verdens desidert største shoppingsenter, Dubai Mall, er verdt et besøk om du ikke har noe i mot å bruke penger. Her finnes det mer enn 1200 butikker – her er det nok til alle.

Byer, ski og øde områder
Det er lett å finne All Inclusive reiser til De forente arabiske emirater her på Travelmarket.no og opplevelsene er store når man reiser av sted.

Man kan for eksempel reise ut til de store ørkenområdene og oppleve å være «Lawrence of Arabia» for en dag. Turene ut i ørkenen går over sanddyner hvor man selvfølgelig også kan oppleve å ri på kamel.

Man kan se de sensuelle magedanserinnene danse deres forførende danser og spise god tradisjonell arabisk mat.
Som totalkontrast til ørkenens varme og det arabiske image har Dubai også Ski Dubai som åpnet i 2005. Skibakken ligger på Mall of the Emirates og er verdens tredje største innendørs skibakke.

Med en All Inclusive reise til Emiratene er man garantert et fantastisk opphold. Emiratene kan virkelig by på en eventyrlig reise til Arabia.

Inspirasjon til reisen

All inclusive ferie i De forente arabiske emirater

Avreiselufthavner til De forente arabiske emirater