Luksuriøs svømmebasseng foran en moderne bysilhuett med imponerende skyskrapere i Dubai.

Restplasser til De forente arabiske emirater

Billige reiser til De forente arabiske emirater

Mangrove by Bin Maijd Hotels & Resorts
Mangrove by Bin Maijd Hotels & Resorts Deluxerom
Ras Al Khaimah 10. mai fra Oslo 7 netter
8 185,- Velg
Holiday Inn Abu Dhabi
Holiday Inn Abu Dhabi Standard dobbeltrom
Abu Dhabi 10. mai fra Oslo 7 netter
9 545,- Velg
Le Meridien Al Aqah Beach Resort
Le Meridien Al Aqah Beach Resort Deluxe med balkong/terrasse
Fujairah, Østkysten 10. mai fra Oslo 7 netter
10 625,- Velg
Citymax Al Barsha
Citymax Al Barsha Dobbelt STANDARD
Jumeirah Beach Dubai Airport 28. apr fra Oslo 7 netter
11 395,- Velg
Ajman Saray Hotel
Ajman Saray Hotel Deluxerom
Ajman 10. mai fra Oslo 7 netter
11 715,- Velg

Ofte stilte spørsmål om reiser til De forente arabiske emirater

Hva koster restplasser til De forente arabiske emirater?

Prisene for restplasser til De forente arabiske emirater varierer stadig. Sist vi sjekket prisene, var prisen kr. 6 939,-. Finn de nåværende prisene her

Hvilke reisebyråer har restplasser til De forente arabiske emirater?

Restplasser til De forente arabiske emirater tilbys av Escapeaway, SOLFAKTOR, TripX og Ving.

Er restplasser til De forente arabiske emirater populære?

Ja, restplasser til De forente arabiske emirater er populære. Brukerne våre gir destinasjonen De forente arabiske emirater 4,5 / 5 stjerner.

Fra hvilke flyplasser kan jeg finne restplasser til De forente arabiske emirater?

Du kan reise til De forente arabiske emirater fra følgende flyplasser: Ålesund, Bergen Flesland, Harstad/Narvik Lufthavn Evenes, Oslo og Trondheim Værnes

Bedøm reisemålet (74 bedømmelser)
4.5

Finn en billig restplass til De Forente Arabiske Emirater

Drømmer du om sol og sommer? Bestill en av våre mange billige restplasser til De Forente Arabiske Emirater, hvor du vil få en fantastisk opplevelse. Sjekk våre søkeresultater og bli fristet av de mange gode tilbudene på restplasser til De Forente Arabiske Emirater.

De Forente Arabiske Emirater er et meget populært land som består av syv emirater; Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras Al Khaimanh, Sharjah og Umm Al Quwain.

Hovedstaden, Abu Dhabi, er spesielt populær, og også Dubai har svært mange besøkende. De Forente Arabiske Emiraters enorme popularitet skyldes spesielt det svært gode været som byr på massevis av sol og varmegrader. Bestiller du en av de mange restplassreisene til Emiratene som du finner her i vår søkemotor, er du garantert massevis av sol og varme. Og om du vil ha luksus badeferie og shopping i ørkenen, er en restplass til Emiratene absolutt noe for deg.

Shoppingmuligheter er det massevis av i Emiratene, og her er Dubai en sikker vinner. Og om du vil se unike skyskrapere, finner du også det i Dubai, hvor du ikke kan unngå å se verdens høyeste bygning, Burj Khalifa.

Deilig mat vil du selvfølgelig også kunne nyte i Emiratene. Her kan du spise på noen av verdens flotteste restauranter med mat fra all verdens kjøkken. Hva med å smake på Emiratenes eget kjøkken? Eller utforske fantastisk fisk og skalldyr fra Golfen, solmodne frukter og grønnsaker? De nasjonale rettene med hummus, tabbouleh (bulgurhvete med mynte og persille), koussa mashi (fylte squash), ghuzi (stekt lam med ris og nøtter) og warak enab (flte vinblader), er også en stort hit.

Restplasser til De Forente Arabiske Emirater er alltid svært populære og det skyldes særlig det behagelige klimaet og den luksusen som preger landet. Her kan du absolutt skjemme bort deg selv. Hva sier du til å stå på ski selv om det er 30 grader? Ja, det kan la seg gjøre i Dubai. Landet er i en rask utvikling og det er bare å komme seg avgårde og oppleve det! Bestill derfor en av Travelmarket.no mange billige restplasser til De Forente Arabiske Emirater nå!

En av fordelene med restplasser er jo nettopp det, at det er en billig måte å reise på, men fleksibiliteten er også meget ettertraktet. Du kan bestille din reise, når det passer deg, og er du ikke typen som gidder å ha en overbooket kalender for mange måneder frem i tid, er restplasser din type reise. Her får du en billig reise og massevis av frihet.

Travelmarket ønsker deg en riktig god reise!

Søk også etter restplasser med avreise fra Danmark og Sverige:
Afbudsrejser til Forenede Arabiske Emirater | Sista Minuten till Förenade arabemiraten

Inspirasjon til reisen

Restplasser til De forente arabiske emirater

Avreiselufthavner til De forente arabiske emirater

Reiseselskaper med restplasser til De forente arabiske emirater

  • Billige restplasser med Escapeaway
  • Billige restplasser med SOLFAKTOR
  • Billige restplasser med TripX
  • Billige restplasser med Ving