Billige flybilletter til De forente arabiske emirater

Billige flybilletter til De forente arabiske emirater

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyreiser til De forente arabiske emirater

Fra Oslo

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.

Billige flybilletter til Dubai

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
1. okt 30. okt
OSL
DXB
DXB
OSL
Lufthansa 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Fra kr. 3 444,- Velg
8. des 17. des
OSL
DXB
DXB
OSL
Lufthansa 1 stopp
Lufthansa 1 stopp
Fra kr. 4 025,- Velg
7. mai 12. mai
TRF
DXB
DXB
OSL
Wizz Air 2 stopp
Pegasus Airlines Jat Airways 3 stopp
Fra kr. 4 146,- Velg
18. apr 25. apr
SVG
DXB
DXB
SVG
Lufthansa 1 stopp
Azerbaijan Hava Yollari Lufthansa 2 stopp
Fra kr. 4 243,- Velg
7. mai 13. mai
TRF
DXB
DXB
OSL
Wizz Air 2 stopp
Flydubai Pegasus Airlines Norwegian Air 2 stopp
Fra kr. 4 301,- Velg

Billige flybilletter til Abu Dhabi

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
13. mai 20. mai
TRF
AUH
AUH
TRF
Wizz Air 2 stopp
Iceland Express LC Busre 1 stopp
Fra kr. 3 585,- Velg
20. mai 30. mai
OSL
AUH
AUH
OSL
Jat Airways Wizz Air 2 stopp
Iceland Express LC Busre Jat Airways 3 stopp
Fra kr. 4 282,- Velg

Billige flybilletter til Sharjah

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
7. mai 12. mai
OSL
SHJ
SHJ
OSL
Qatar Airways 1 stopp
Qatar Airways 1 stopp
Fra kr. 4 899,- Velg
Bedøm reisemålet (235 bedømmelser)
4.6

Eventyret 1001 natt – De forente arabiske emirater

PÅ EVENTYR: Arabia er eventyrlig, og Emiratene er som tatt ut av 1001 natt. Finn en billig flybillett til Emiratene, og dørene vil åpne seg for en vakker verden av overflod.

Fly til Emiratene eller De forente arabiske emirater, som består av syv små emirater som har inngått en føderasjon. Emiratene ligger ved Den Persiske Gulf på den østlige arabiske halvøy. De billigste flybillettene finner du her på Travelmarket.no.

Føderasjonens hovedstad, Abu Dhabi, er også hovedstad i emiratet ved samme navn. Det nest største emiratet er Dubai, og de andre mindre emiratene er Sharjah, Ras Al Khaimah, Fujaira, Umm Al Quwain og Ajman.

Mot sydøst ligger Oman, og vest for landet ligger Saudi-Arabia. De forente arabiske emirater har en stolt historie og en rik kultur, i tillegg til en moderne nåtid som er trendsettende og nyskapende. Det er derfor flere grunner til at mange reiser hit på ferie.

Kombinasjonen av det fargerike, duftende og storslåtte Arabia med sitt hypermoderne samfunn, er et moderne eventyr som ikke har nådd sin ende.

Hvis man vil videre rundt med fly i regionen, kan det gjøres ved at man i Travelmarkets søkemotor velger ”flere stopp” i stedet for ”tur/retur”, som gjerne er det vanligste valget.

Gull og glimmer

Emiratene er et shopping-paradis! Her finner du de reneste, største og flotteste shoppingsentrene i verden. Det skyldes naturligvis at det i de oljerike emiratene er penger i overflod, og de brukes gjerne på arabiske smykker, kunst, gull og sølv, klær og sko, designervarer og tusenvis av andre ting.

Derfor er også de internasjonale kjedene, sammen med de kjente designernavnene, massivt tilstede på de store shoppingsentrene.

Hetebølge

Det er ikke mange regndager i året i Emiratene, og hvis man vil ha solgaranti, er det hit turen bør gå.

Emiratene får vann ved å avsalte vannet fra havet, slik at parker og resorter er grønne og frodige. Når vi har vinter – oktober til midten av mars – har Emiratene behagelige temperaturer på ca. 27 grader og oppover. Fra mars til oktober går temperaturene bare oppover og heten er stigende.

Strendene i Emiratene er rene og vakre. Så langt øyet rekker, vil man se glitrende hvite sandstrender som kysser det skarpblå, varme havet. Alle former for vannsport finnes overalt, og spesielt snorkling og dykking er en stor hit.

Safari i ørkenen

De fleste steder tilbyr gode muligheter for å reise på ørkensafari, og dette er en stor opplevelse for mange turister.

På grunn av varmen begynner vanligvis en safaritur sent på ettermiddagen, og man er først hjemme sent på kvelden. Turistene fra vesten får oppleve å «fly» over sanddynene, samt ri på kameler, oppleve magedanserinneshow og nyte en ordentlig arabisk buffet.

Flybilletter Dubai

Dubai har på få år gått fra å være en søvnig ørkenstat til å bli en moderne by, samt en av verdens raskest voksende byer.

I byen bor det litt over to millioner mennesker fra mer enn 200 forskjellige land. Dubai er derfor en svært kosmopolitisk by. Fly til og fra hele verden lander og letter i en konstant strøm, og billige flybilletter til Dubai er heller ikke lenger noen sjeldenhet på flyplassene rundt om i verden.

Dubai er en svært ettertraktet destinasjon for ferierende som vil oppleve den ultimative luksus. Her handler det om å slå en rekke rekorder, og derfor vil man selvfølgelig også finne verdens høyeste bygning, Burj Khalifa, i Dubai. Den strekker seg 828 meter opp mot den skyfrie himmelen.

Det suverent mest luksuriøse hotellet på hele kloden ligger også i Dubai. Hotellet, Burj al-Arab, går under betegnelsen som verdens eneste syv-stjernet hotell.

Selv om temperaturene er skyhøye, har det heller ikke forhindret Dubai i å tenke på skisport. På shoppingsenteret, Mall of the Emirates, ligger verdens tredje største innendørs skibakke, og består av 6000 tonn snø og er 400 meter lang. Ski, støvler, sokker, snowboards og skidresser ligger klart, slik at turistene kan få oppleve skikjøring og leke seg i bakken. Og tar man turen til Dubai Mall, kan skøyteprinsesser og skøyteprinser gjøre sine piruetter på kjøpesenterets innendørs skøytebane med olympiske mål.

Dubai Mall, som er Verdens største shoppingsenter, er et must for shoppingglade turister. På senteret er det over 1200 butikker for shoppingelskere.

Flybilletter Abu Dhabi

Det største emiratet, Abu Dhabi, er moderne og nærmest futurisk med sine flotte og nye bygninger. På samme måte som i Dubai, er det investert massivt i byen.

Abu Dhabi er også et vakkert ferieparadis med lange, hvite sandstrender som hvert år tiltrekker mange turister til å fly til emiratet. Det er spesielt attraktivt med billige flybilletter til De forente arabiske emirater i november på grunn av Formel 1, og i januar for å oppleve PGA-tour.

Turistene kan velge mellom mange fantastiske steder, men de fleste vil nok elske et sted som Saadiyat Island Resort. Øya, Saadiyat, er en lav sandøy som forbindes med byen av en bro.

På øya er det golfbane, nye hoteller og en ti kilometer nydelig, lang og hvit sandstrand. I det sentrale Abu Dhabi kan man hygge seg på strandpromenaden, oppleve Sheik Zayeds moskéen eller gå i merkevarebutikker. På markedene kan man også få mange timer til å gå, her finnes det gull, krydder, keramikk og tepper – ja, alt hva turister forbinder med Arabias dufter, farger og lyder.

Flybilletter Sharjah

Emiratet Sharjah er det tredje største, og er naboemirat til Dubai.

Byen har en gammel bydel, vakre strender< og gode shoppingmuligheter. Sharjah er et turistmål på vei frem, og det gjør jo heller ikke noe at flyturen til Emiratene kun tar seks og en halv time. Basaren har mer enn 600 butikker, og med en flybillett til Sharjah kommer man til det ordentlige Arabia, samtidig som man har alle de moderne bekvemmelighetene like for hånden. Utflukter til Dubai er også en mulighet som mange turister benytter seg av. Sharjah er en forholdsvis grønn by, noe som skyldes Kahlid-lagunen som snor seg gjennom byen. Her er det massevis av trær og grønne områder. I motsetning til de øvrige emiratene, blir det ikke servert alkohol i Sharjah, så hvis man vil ha vin til maten, kan man kjøre til Dubai som har massevis av restauranter, barer og klubber.

Flybilletter Ras Al Khaimah

Det nordligste av Emiratene, Ras Al Khimah, ligger vakkert til ved Den Persiske Gulf med sine lange, hvite strender.

De praktfulle palmene som stille vaier i vinden, gir deg skygge på den glitrende stranden.

I vannet er det alltid – hele året rundt – behagelig vanntemperatur. Men det er under vannet at de største opplevelsene venter deg. Her er det skipsvrak i massevis, og vakre koraller som kun kan overgås av vakre fiskestimer i de mest vidunderligste farger.

For de historisk interesserte er den gamle moskéen og det historiske museet verdt et besøk. Man bør også få med seg det gamle fiskemarkedet, samt de gode shoppingmulighetene som tilbys her. Moderne shoppingsentre som Manar Mall, bør man heller ikke si nei takk til.

Mange reisende benytter seg også av muligheten for å ta en tur til Dubai, hvor det er et stort utvalg av barer, diskoteker og nattklubber.

Billigste reise funnet på Travelmarket for De forente arabiske emirater: Oslo til Abu Dhabi 2. april til 12. april fra kr. 3 148,-

De mest populære lufthavnene i De forente arabiske emirater

Populære reisemål i Midt-Østen

Inspirasjon til reisen