Bilde av en bysilhuett med en dominerende moské og to gylne minareter under en klar himmel.

Billige flybilletter til Beirut

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Beirut

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
2. aug 20. aug
TRD
BEY
BEY
TRD
Norwegian Valuair 3 stopp
Qatar Airways Wideroe´s Flyveselskap 2 stopp
Fra kr. 7 077,- Velg
5. jul 20. jul
OSL
BEY
BEY
OSL
Norwegian SunExpress 2 stopp
Valuair EasyJet Norwegian 3 stopp
Fra kr. 7 382,- Velg
14. jul 6. aug
SVG
BEY
BEY
SVG
Wizz Air Cyprus Airways 2 stopp
Qatar Airways Norwegian 2 stopp
Fra kr. 7 481,- Velg
15. jul 29. jul
OSL
BEY
BEY
OSL
Norwegian LOT 2 stopp
Cyprus Airways Wizz Air Norwegian 2 stopp
Fra kr. 7 887,- Velg

Beirut – Midtøstens Paris

Beirut garanterer fantastisk kulturliv, spennende shopping, uovertrufne kulinariske opplevelser, levende storbykultur og fordomsfri vennlighet

Beirut kalles også ”Midtøstens Paris”. Byen har blant annet fått dette navnet, fordi den var under fransk kontroll til etter 2. verdenskrig. Byen preges også av fransk-inspirert skjønnhet, storhet og en svært levende kultur, og byen kan derfor minne litt om Paris med sin kosmopolitiske glans og stemning.

Grip sjansen, kjøp en billig flybillett og opplev Beirut med røtter tilbake til oldtidens Romerike. I dag er byen en fantastisk hovedstad med fordomsfrie mennesker, vakre severdigheter og spennende kultur, til tross for mange års barsk historie med borgerkrig og usikre tider. På grunn av de harde tidene, er det ikke mange turister i Beirut. Det er derfor en helt spesiell autentisitet over byen, som ikke kan sammenlignes med de andre byene i Middelhavet.

Mat i verdensklasse

Når du besøker Beirut, bør du absolutt få med deg en av de største opplevelsene; Det libanesiske kjøkken – deilige lammekjøttretter, mezze (den libanesiske utgaven av tapas), fylte grønnsaker og vinblader, bulgursalaten Tabouleh og krydret kebab, for bare å nevne noen av herlighetene. Rettene kan minne om maten som blir servert i andre land i Midtøsten. Men den libanesiske maten har også sin helt unike smak, som gjør den personlig, krydret (ikke sterk, men eksotisk smakfull) og ganske enkelt praktfull. Libanesisk mat er mat i verdensklasse.

Det gode liv tilsatt shopping og museumsbesøk

Libaneserne er noen skikkelige livsnytere. Og hva kan vel være bedre enn å slutte seg til libaneserne og hygge seg på en av Beiruts flotte caféer, nyte deilig mat på gode restauranter, og til slutt danse ut i byens spennende natteliv?

Dagen etter kan du nyte en dag med shopping. I Beirut kan du kjøpe all verdens av ting og saker; motetøy (alt fra haute couture og unike designklær, til H&M og Vero Moda), sko, gullsmykker, antikviteter, kaker, og spesielt kunst.

Og om du vil krydre shoppingturen med museumsbesøk, er det også gode muligheter for det.

Beirut kan by på Libanons nasjonalmuseum, flere andre historiske museer, kunstmuseet Nicolas Sursock, samt et vitenskapsmuseum for barn og lekne sjeler.

Den uoppdagede naturperlen ved Middelhavet

Beirut ligger som sagt ved Middelhavet, og reiser du litt utenfor byen kan du finne de vakreste strender. Hvis du ikke vil reise utenfor Beirut, kan du heller besøke beachklubber eller bo på et av hotellene ved stranden.

Lengre inn i landet løper Libanon-fjellkjeden fra nord til sør. Her kan man se store flotte elver, i tillegg til mange spennende grotter og juv.

Om vinteren dekkes fjellene av et tykt teppe med hvit snø. Det er i disse fjellene man finner de karismatiske, eviggrønne libanesiske sedertrærne, som er Libanons nasjonalsymbol og også avbildet på landets flagg.

Békaa-dalen er den grønne og fruktbare dalen som løper mellom Libanon-fjellene og de såkalte Anti-Libanon-fjellene, som ligger lengre mot øst. Her dyrkes grønnsaker og korn, samt druer som brukes til vinproduksjon. Det er her, ved byen Baalbek, at Libanons flotteste romerske tempelruiner finnes.

Uansett om du liker strandferie, fjellvandring eller skisport, er Libanon et land for deg.

Populære reisemål i Midt-Østen