Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Severdigheter De forente arabiske emirater

- Velg sted -
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 3 245,- - -
Charter (fly+hotell) Fra 4 755,- - Fra 8 415,-
Prisene er pr. person

Severdigheter

Fiskemarkedet Dhow Warf (Abu Dhabi)
Her får man et hyggelig, om enn ikke særlig omfangsrikt avbrekk fra skyskraperne og den moderne verden. Kommer man tidlig om morgenen kan man se fiskerne ta fangsten i land.
Palasset Al-Husn (Abu Dhabi)
Abu Dhabis eldste bygning er fra det 19. århundre. Byen har med andre ord ikke det store å by på for historieinteresserte. Den omtalte bygning er i dag kjent som Al-Husn-palasset og ble i sin tid bygd over byens vannforsyning.
Abra-seilas i Dubai (De forente arabiske emirater)
Den mest interessante attraksjon er en seiltur på floden. Lei en såkalt "Abra" i en times tid eller en halv, prut på prisen, og sett deg så til rette og la kapteinen sikksakke inn og ut mellom de mange store og små handelsskip som laster og losser i Dubais havn.
Fujairahs arkeologiske museum (De forente arabiske emirater)
Fujairahs eneste severdighet utover naturen og strendene er det arkeologiske og etnologiske museum. Museet har en utmerket samling funn fra utgravninger i omegnen. Den etnografiske del av museet huser våpen, husholdningsartikler og klesdrakter fra Fujairahs svunne tid.
Håndverkssenteret i Abu Dhabi (De forente arabiske emirater)
Man kan få et interessant innblikk i emiratenes gamle håndverkstradisjoner i kvinnenes håndarbeidssenter Handicraft Industrial Center i hovedstaden Abu Dhabi. Her holder kvinnene liv i en lang rekke håndverkstyper, og produktene er naturligvis til salgs. Noen av kvinnene liker ikke at menn er til stede i senteret, så vær varsom og respekter kvinnenes ønsker.
World Trade Center i Dubai (De forente arabiske emirater)
Man får et glimrende overblikk over den imponerende Dubai fra utsiktspunktet i 38. etasje i World Trade Center. Hit er det adgang via deltakelse i de daglige guidede turer som avholdes i senteret.
Ørkensafari (De forente arabiske emirater)
Hvis man vil oppleve Emiratenes ørken, skjer det lettest fra Dubai. Flere turoperatører arrangerer kortere og lengere turer dit. På turene kan man oppleve sanddynekjøring, spennende dyr, sandski, den obligatoriske kamelridetur og mye mer. Det utvises i det hele tatt stor oppfinnsomhet med hensyn til aktiviteter som skal få ørkenen til å bli en opplevelse for turistene.
Dubais museum (Dubai)
I begynnelsen av 1800-tallet ble det bygd et fort som senere ble emiratenes og regjeringens hovedsete og som i dag huser Dubais museum. Bygningen er trolig Dubais eldste. Utstillingene på museet forteller Dubais historie i bilder og ved hjelp av store og små rekvisitter. Videre kan man få innblikk i byens/emiratets geografi og natur, samt i de arkeologiske utgravninger som er foretatt i området.

Område og byguider

By: 
• Abu Dhabi
• Dubai
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.