Skumringsbilde av en by med belyste bygninger og et fremtredende tårn i midten.

Billige flybilletter til Tokyo

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Tokyo

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
21. okt 31. okt
OSL
HND
NRT
OSL
SAS Air China 2 stopp
Air China SAS 2 stopp
Fra kr. 7 560,- Velg
16. nov 26. nov
OSL
HND
HND
OSL
SAS Air China 2 stopp
Air China SAS 2 stopp
Fra kr. 7 941,- Velg
19. aug 27. aug
OSL
HND
HND
OSL
SAS Air China 2 stopp
Air China SAS 2 stopp
Fra kr. 8 472,- Velg
22. jun 29. jun
OSL
HND
HND
OSL
British Airways 1 stopp
British Airways 1 stopp
Fra kr. 10 478,- Velg
24. jun 14. jul
OSL
HND
HND
OSL
SAS Air China 2 stopp
Air China SAS 2 stopp
Fra kr. 10 482,- Velg
21. apr 10. mai
OSL
NRT
HND
OSL
KLM 1 stopp
Air France 1 stopp
Fra kr. 10 493,- Velg

Tokyo – fly til en futuristisk metropol

Finn billige billetter til Tokyo, og opplev en by som blander historie og kultur sammen med en brennende lidenskap for alt nytt. I Tokyo vil du finne et vell av eldgamle templer, i tillegg til gigantiske shoppingsentre som er dedikert til det aller siste innen teknologi.

Det er nesten noe magisk ved Tokyo, og du kan ikke unngå å bli sjarmert av denne fantastiske storbyen, hvor du kan oppleve utkledde tenåringer, kjærlighets-hoteller, nudler og sushi i alle slags former, karaokesteder, et museum som er dedikert til spilledåser, samt det imponerende synet av det ikoniske Fuji-fjellet.

Tokyo er kontinuerlig under utvikling. Byens innbyggere er først ut med nye trender, og det skal vanskelig la seg gjøre å ikke støte på mennesker som har en dyp lidenskap for sitt felt, uansett om det gjelder zen eller anime. Besøk for eksempel Ghibli Museet hvor du kan se tegninger og figurer fra Studio Ghiblis animasjonsfilmer som er elsket over hele verden – men bestill billettene i forveien, du kan nemlig ikke kjøpe dem ved inngangen.

En gastronomisk perle
Tokyo er også stedet, hvor du kan bli overveldet av matopplevelser. Her finnes det flere Michelin-stjerne restauranter enn noe annet sted i verden, men du behøver faktisk ikke å bruke en formue for å oppleve kulinariske perler; her tilbys det sushi som du aldri før har prøvd, og misosuppe med nudler, både med udon, ramen eller soba, som aldri går av moten.

Verdens største fiskemarked
Ta en tur til verdens største fiskemarked, Tsukiji Central Fish Market, hvor du kan se hvor maten kommer fra, før du går til bords for å smake verdens beste fisk. Tsukiji Central Fish Market er en turistattraksjon i seg selv, men ikke forvent at markedet er rettet mot turister. Når du kommer dit, vil du oppleve at det er akkurat som om det ikke hadde vært turister til stede.

Pass på å ikke bli tilsølt med vann, når blod- og fiskerester skylles vekk, og se hvor du går, slik at du ikke blir kjørt ned av en av de mange små kjøretøyene som kjører sikksakk rundt mellom de ulike bodene. Markedet er mest aktivt mellom klokken 5 og 8 på morgenen, og nesten helt dødt etter klokken 10. For å få tilgang til den berømte tunfiskauksjonen, bør du ankomme klokken halv fem om morgenen og stå i kø ved The Fish Information Center (Osakana Fukyu Center) ved Kachidoki Gate, ved det nordøstlige hjørnet av markedet, (når du står med ansiktet mot hovedinngangen, går du til venstre og rundt kvartalet til det andre lyskrysset, gå ned til Harumi-dori og ta til høyre ved det andre lyskrysset). I første omgang slippes det inn 140 mennesker, og i andre omgang slippes det inn 70 besøkende fra klokken 05.40-06.15. Hvis du planlegger å dra til auksjonen klokken halv fem, må du ta en taxi, da offentlig transport ikke har begynt å kjøre på dette tidspunktet.

Kampai!
Tokyo lever opp til den japanske stereotypi om en arbeidsnarkoman arbeidsstyrke. Befolkningen er pliktoppfyllende i henhold til sine roller og sitt arbeid, men ta en spasertur gjennom Shinjukus yakitori-miksen en fredag kveld, og opplev Tokyos arbeidere når de slår seg løs med sake og karaoke – få noen nye venner, for japanerne er svært interesserte i å høre om hva andre synes om deres del av verden. Kampai betyr skål på japansk.

En futuristisk metropol
Byen har mer enn 12 millioner innbyggere og er arkitektonisk sett en gigantisk blanding av mismatchede bygninger, neonskilt og tradisjonelle templer. Byen er eksotisk og leder gjerne tankene til et futuristisk sci-fi scenario.

Shoppingtur
Tokyo sover aldri, og i denne futuristiske storbyen har du mulighet til å kjøpe alt mellom himmel og jord, så kom i gang og kjøp din flybillett til Tokyo snart. Ginza er et luksuriøst område hvor du vil finne flaggskipbutikker for Burberry, Chanel og lignende, Akihabara selger alle typer elektronikk, og i Harajuku kan du kjøpe den nyeste hipstermote. Tokyos svar på Champs-Élysées er Omote-sando-dori, en bulevard med trær og uendelig mange motebutikker. Ved Omotesando finner du Cat Street, som absolutt er et besøk verdt; Cat Street er det vibrerende hjertet av Tokyos pulserende gatemote.

Populære reisemål i Sentral-Asia