Det ikoniske Fuji-fjellet i Japan og dets perfekte speilbildet i vann under solnedgang.

Billige flybilletter til Japan

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyreiser til Japan

Fra Oslo

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.

Billige flybilletter til Tokyo

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
22. okt 14. nov
OSL
HND
NRT
OSL
China Eastern Airlines 2 stopp
China Eastern Airlines 2 stopp
Fra kr. 6 990,- Velg
21. okt 31. okt
OSL
HND
NRT
OSL
SAS Air China 2 stopp
Air China SAS 2 stopp
Fra kr. 7 560,- Velg
3. sep 10. sep
OSL
HND
HND
OSL
SAS Air China 2 stopp
Air China SAS 2 stopp
Fra kr. 7 597,- Velg
19. aug 27. aug
OSL
HND
HND
OSL
SAS Air China 2 stopp
Air China SAS 2 stopp
Fra kr. 8 472,- Velg
15. apr 28. apr
OSL
HND
NRT
OSL
SAS Air China 2 stopp
Air China SAS 2 stopp
Fra kr. 10 080,- Velg

Billige flybilletter til Osaka

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
27. jun 27. jul
OSL
KIX
KIX
OSL
Etihad Airways 2 stopp
Etihad Airways 2 stopp
Fra kr. 12 285,- Velg

Billige flybilletter til Fukuoka

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
1. apr 23. apr
TOS
FUK
FUK
TOS
SAS All Nippon Airways 3 stopp
All Nippon Airways SAS 3 stopp
Fra kr. 14 537,- Velg
Bedøm reisemålet (244 bedømmelser)
4.5

Fly til Japan og bli overveldet

Finn billige billetter til Japan hos oss, og oppdag alt hva Japan har å by på. Uansett om du liker ultramoderne Tokyo, kulturelle skatter i Kyoto, skidestinasjoner, en tur på det berømte Mount Fuji-fjellet eller tropiske øyer og krystallklart vann, kan Japan levere det hele.

Tokyo – verdens villeste storby

Japan kan by på et mangfold av fasinerende opplevelser, dette er en by som man absolutt bør gå på oppdagelse i.

Tokyo er en metropol av dimensjoner; her kan du oppleve hvordan fisk blir renset og solgt på verdens største fiskemarked, se vilt utkledde tenåringer i Harajuku-distriktet, kjøpe deg fattig i shoppingsentre som bugner av elektronikk i Akihabara, bli oppslukt av menneskemengden i lyskrysset i Shibuya, og bli sjarmert av atmosfæren i shoppegaten Cat Street.

Prøv både Udon- eller Ramen-nudler i en noodlebar sammen med Tokyos studenter og kontormenn, som er iført uniformer med hvit skjorte og sorte bukser, eller prøv en omakase-opplevelse i en av de mange fler-stjernete restaurantene – det er fullt mulig å spandere litt penger på en fantastisk kulinarisk opplevelse, når man ikke har brukt så mye penger på en billig billett til Japan.

Avslutt gjerne kvelden på en karaokebar, hvor du kan gi bånn gass sammen med japanerne. Og hvis du er litt mer sjenert, kan du leie et rom for deg selv og ditt selskap, hvor det bringes mat og drikke til dere mens dere synger. Det finnes lokaler med plass til selskaper fra 2-30 personer, og mange steder er det sikkert plass til enda flere.

Du bør også ta en tur til et badehus, eller som det heter på japansk, Onsen. Japanerne er kjent for å ta en hverdagsaktivitet og gjennom ritualer gjøre det om til en vakker seremoni, og et bad er intet unntak.

Tokyo er også kjent for sitt kunstneriske miljø, hvor du kan nyte kulturen i de mange flotte museene og kunstgalleriene.

Nyt vakre Kyoto

Ta Shinkansen til Kyoto og opplev det som japanerne selv kaller; Japans kulturelle hovedstad. Kyoto er hjem til 17 kulturminner på UNESCO verdensarvliste, så her er det massevis å se, blant annet det vakre Nijo Castle.

Dessuten byr Kyoto på en fantastisk stemning, som gjerne kan nytes på sykkel. Gjennom sentrum av byen renner det en vakker elv, og du kan se templer på omtrent hvert gatehjørne. Her er det gamle slott, bambusskoger og vakre utsmykkede templer, blant annet Kinkakuji-tempelet som på folkemunne blir kalt gulltempelet.

Hvis man bor i, eller drar på besøk til det gamle tehuskvartalet i Kyoto, kan man nesten være sikker på å få et glimt av en ordentlig geisha eller maiko, som elegant er på vei til de forskjellige tehusene for å underholde kundene på kvelden.

Prøv selv å bli underholdt med en te-seremoni. Eller hvis du har lyst, kan du leie en kimono på et av de mange utleiestedene, hvor du også kan få satt opp håret og lagt på make-up, og deretter spasere oppkledt i vakre Kyoto, hvor nesten hver gate ser ut som kulissene til en film. Mennene kan også være med og bli kledt ut som enten ninjaer eller samuraier, og hvis man har litt ekstra med tid, kan man også få undervisning i kampsport.

Bli stappmett i Osaka

Osaka er Japans tredje største, og nest viktigste, by. Byen er tidligere kjent som Naniwa, og var Japans først kjente hovedstad. Byen er kjent for deres kjærlighet for mat, samt den flotte Kansai-dialekten, som snakkes av byens svært avslappende innbyggere. Kuidaore betyr noe i retning av ”spis til du ikke klarer mer” og beskriver hvor mye de lokale elsker god mat.

I Osaka er det også gode muligheter for å få oppleve det moderne Japan, som kun kan overgås av storesøsteren, Tokyo. Osaka er ikke vakker på samme måte som Kyoto, her bys det heller på en blanding av firkantede bygninger, spillearkader og store motorveier. Men byen har likevel sin helt egen sjarme og spennende atmosfære, og spesielt om kveldene, når gatene blir lyst opp av neonskilter.

Dra ut i naturen

Det er uante muligheter for å nyte naturen når man er i Japan. Dra på tur opp til det flotte og majestetiske Mount Fuji, eller ta en tur til en av Japans sydlige øyer, som for eksempel Okinawa, hvor du kan oppleve en eklektisk balanse av fantastisk vakker natur og tilbakelent øyliv.

Med det berømte hurtigtoget, Shinkansen, kan du enkelt og raskt reise fra den ene enden av landet til den andre. 1. klasse-delen av toget er økovennlig og har navnet Green Cars, men vanlig 2. klasse er også veldig greit og behagelig. Men du bør belage deg på å stå i kø sammen med de høflige japanerne for å komme inn på toget, og bli ikke overrasket om det er forsinkelser på grunn av været, noe som titt og ofte spiller de reisende et lite puss.

Det kan derfor anbefales å kjøpe en matpakke på togstasjonen innen man reiser av gårde, slik at man har en liten snack i tilfelle forsinkelser skulle oppstå. Dessuten er maten som tilbys på togstasjonene i Japan gjerne mye bedre enn hva man ofte finner på tilsvarende togstasjoner i Europa.

Her tilbys det både sushi og onigiri, eller også sandwicher om man ikke er like eventyrlysten. Hopp på et tog, og ta en natt på et Ryokan i en av åssidene, hvor det igjen er mulighet for å slappe av i en tilhørende Onsen, og nyte kulinarisk og fantastisk lokal mat.

Hva venter du på? – Kjøp en billig flybillett til Japan og reis av sted.

Billigste reise funnet på Travelmarket for Japan: Oslo til Tokyo 22. oktober til 14. november fra kr. 6 990,-

De mest populære lufthavnene i Japan

Populære reisemål i Sentral-Asia