En vakker kanal flankert av husbåter under et baldakin av trær, med bygninger i skumringen.

Billige flybilletter til Amsterdam, Schiphol

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Amsterdam, Schiphol

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
24. mai 26. mai
OSL
AMS
AMS
OSL
Lufthansa 1 stopp
Austrian Air 1 stopp
Fra kr. 786,- Velg
22. apr 25. apr
OSL
AMS
AMS
OSL
Norwegian Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 1 422,- Velg
30. apr 4. mai
OSL
AMS
AMS
OSL
Norwegian Direkte
SAS Direkte
Fra kr. 1 783,- Velg
17. jun 24. jun
OSL
AMS
AMS
OSL
Norwegian Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 1 834,- Velg
26. apr 29. apr
OSL
AMS
AMS
OSL
Norwegian Direkte
Norwegian Direkte
Fra kr. 1 880,- Velg
24. apr 27. apr
OSL
AMS
AMS
OSL
KLM Direkte
KLM Direkte
Fra kr. 1 974,- Velg

Finn billige flybilletter til Amsterdam

Amsterdam er både flott og koselig, og er mange nordmenns favorittby i Europa. Følg med i byens behagelige tempo og få en praktfull ferie.
Museenes by

Amsterdam har mer enn 60 forskjellige museer og her er det noe for enhver smak og alder. Blant annet kan du besøke huset som den jødiske jenta Anne Frank bodde i mens hun skrev sin berømte dagbok under 2. verdenskrig. Hvis du er interessert i fotografier, er Amsterdams Foam museum midt i blinken; i det hele tatt er Amsterdam en av verdens hovedbyer innen fotografering.

I tillegg kan du se både Van Gogh museum, det kongelige palasset, flere historiske museer og et museum for vesker og lommebøker.

Nord-Europas Venezia

Amsterdam er verdenskjent for sine mange flotte kanaler som ble bygget på 1600-tallet. Du kan selv gå rundt og nyte synet av de mange forskjellige kanalene, kanalhusene, husbåtene og mer enn 1000 broer eller du kan ta på kanalbåttur. Hvis du velger kanalbåttur, forteller en guide om kanalenes historie og om hus og steder du ser på turen. Du kan også velge en ”Canal hopper” dagsbillett hvor du kan ”hoppe” av og på ulike kanalbåter akkurat som du har lyst til.

Det gode livet i Amsterdam

Mange forbinder Amsterdam med avslappende kaféer, levende nattklubber og hyggelige musikksteder, som især stedene Leidseplein og Rembrandtplein er kjente for. Hvis du er til det gode hygge- og kulturlivet, skal du også besøke det moderne Westergasterrein. Den tidligere gassfabrikken har blitt renovert og er nå et glimrende teater, utstillings- og festivalsted. I tillegg har det blitt laget en park og mange barer, kaféer og restauranter.

Øl og shopping

En av de mest forfriskende severdighetene i Amsterdam er Heineken Experience som er mye mer enn et museum. Her blir alle dine sanser satt på prøve, du blir utfordret og profesjonelt introdusert til ølens verden. Med en billig flybillett til Amsterdam, kan du komme ned og se det hele i de gamle Heineken bryggeribygningene som nå er toppmoderniserte.
Hvis du er mer til stille og rolig shopping, har Amsterdam også noe for enhver smak. Det er et hav av forskjellige motebutikker, kunstgallerier og designbutikker samt av ulike markeder som selger alt fra tropefisk, bøker og gamle bilder til – ja, tulipanløk.

Fly til Amsterdam
Du kan lett finne billige flybilletter til Amsterdam i vår søkemaskin. Du kan enkelt søke priser fra mange forskjellige flyplasser og raskt se den billigste og beste prisen.

Populære lufthavner for fly til Amsterdam, Schiphol

Populære reisemål i Nord-Europa