Find en billig flybillet til Holland

Billige flybilletter til Nederland

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyreiser til Nederland

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.

Finn en billig flybillett til Nederland

Nederland er kjent for mye forskjellig, og tilbyr mange ulike opplevelser. Her kan du blant annet se kjempestore enger dekket av tulipaner, tresko i lange baner, internasjonalt anerkjente verker fra berømte malere, magiske triks fra noen av verdens beste fotballspillere og mye mer.

Nederlands største by, Amsterdam, er nok mest kjent for sine kanaler, og det kan anbefales på det varmeste å ta en båttur rundt på kanalene, spasere langs dem, eller gjøre som de lokale – sykle.

Malere

Blant Nederlands anerkjente malere, er nok de største Rembrandt og van Gogh, og du finner noen av deres beste verker på museene i Nederland. Rembrandts trolig mest kjente verk er Nattevakten ('de Nachtwacht') og er plassert i Nederlands Nasjonalmuseum ”Rijksmuseum”. Van Gogh har sitt eget museum, hvor du blant annet kan se hans selvportretter. Og når du er i gang med å besøke museer, bør du også besøke Anne Franks Hus. Det er en gripende opplevelse å besøke huset, hvor lille Anne Frank skrev sin dagbok under den andre verdenskrig.

Begivenheter i Holland

Nederlenderne er glade i fester, og hver årstid byr på gode muligheter for å få oppleve nederlendernes fester. På våren er det blomster som står i fokus i flere blomsterparader, om sommeren bys det på forskjellige festivaler med dans og musikk. På høsten bys det på kultur, og om vinteren er det julemarkeder som står i fokus. Men den største festen er nok Kongens fødselsdag, den 26. april – når hele Nederland kler seg i oransje.

Nederland for barn

Du kan trygt ta med barna til Nederland, da det er massevis av tilbud for barn. Nederland har flere dyreparker og fornøyelsesparker, og nesten alle museene har også noe for barna. Nederlands strender er også ypperlige for barnefamilier.

Nederlandsk fotball og fotballfans

Som vi nordmenn, er også nederlenderne svært stolte av deres nasjonale fotball, og det har landet også god grunn til. Nederland har gjennom flere tiår hatt et godt rykte innen fotball, og har blant annet gitt oss spillere som Johan Cruyff, Marco van Basten og Ruud van Nistelrooy.

Heldigvis er det veldig billig å fly til Amsterdam, og du kan søke etter billige flybilletter til Amsterdam i søkeboksen her på siden. Start ditt søk, og innen få sekunder/minutter vil du få opp priser på flybilletter fra mange forskjellige sider.Billigste reise funnet på Travelmarket for Nederland: Oslo til Amsterdam, Schiphol 26. september til 28. september fra kr. 683,-

Bedøm reisemålet
4,6
(154 bedømmelser)

De mest populære lufthavnene i Nederland

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.