Find billige flybilletter til Amsterdam

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Amsterdam, Schiphol

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Amsterdam, Schiphol

Den nederlandske hovedstad, Amsterdam, er landest største by og sentrum for både finans, kultur og kreative aktiviteter. Men byen er også kjent for et rikt undergrundsmiljø og for liberale holdninger til blant annet hasj og porno.

Coffeeshops og Red Light-distriktet i Amsterdam

De såkalte coffeeshops har lov til å selge cannabis til personlig bruk, og dette tiltrekker selvsagt unge som gamle som besøker byen. Det er omkring 250 coffeeshops i byen, og de fleste av dem ligger i den gamle bydel. Størstedelen selger også riktig god mat og mange tilbyr en behagelig atmosfære med fokus på avslapning og anti-stress. Nederland er også kjent for sitt liberale syn på prostitusjon, og i Red-Light-distriktet er dette veldig synlig på grunn av den utbredte vindusprostitusjonen. Bydelen er derfor et yndet sted for utdrikningslag og lignende, selv om prostitusjonsmiljøet er begrenset til visse gater. Bydelen er også rik på vakre kanaler, historiske bygninger og museer. Den eldste kirken i byen, den gotiske Oude Kerk, ligger også i byen – nå ironisk nok omgitt av vindusprostitusjon.

Festivaler og gatemarkeder i Amsterdam

Amsterdam er også et mekka for festivalelskere og har en festival for enhver smak. Amsterdams Gay Pride-festival den siste uken i august, er selvsagt videnkjent, med parader, gatefester og konserter over hele byen. Båtparaden på Prinsengracht er I den forbindelse vel verdt et besøk. The Taste of Amsterdam i mai feirer det kulinariske Amsterdam, og gir deg mulighet for å smake på det beste byen har å by på. På høysommeren i juli/august kan man se friluftsteater hele dagen i Vondelpark Open Air Theatre, og scenen har noe for alle aldre, alt fra klassisk teater og cabareter til konserter og danseforestillinger.

Kjøp billige flybilletter til Amsterdam fra Sandefjord/Torp, og nyt friheten og gatelivet i den varkre europeiske hovedstad.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.