Find billige flybilletter til Amsterdam

Billige flybilletter fra Ålesund til Amsterdam, Schiphol

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Ålesund til Amsterdam, Schiphol

Amsterdam er hovedstaden i Nederland, og landets finansielle, kulturelle og kreative sentrum. Det gir muligheter for mange spennende opplevelser i en av Europas største sykkelbyer.

På sykkel i Amsterdam

Velger du å se Amsterdam fra en sykkel kan du nå over virkelig store områder på ikke særlig lang tid. Amsterdam er svært sykkelvenlig, også selv om gatene i den innerste bykjernen er for smale til at sykkelstier er blitt prioritert. De større gatene har separate sykkelstier. Byens middelalderkjerne er den meste besøkte del, og inneholder utenom de vakre kanalene og arkitekturen, en hel del museer, coffeeshops, restauranter og shoppingmuligheter. Sykkelen er også ideell til å utforske byens omkringliggende landlige områder. Etter en halv time på sykkelen er du ute av byen og kan eksemplevis besøke parken Amsterdamse Bos i sør eller følge elven Amstel, hvor Rembrandt arbeidet.

Sommerliv i Amsterdam

Alle de forskjellige bydelene i Amsterdam har sin egen park, og nederlenderne nyter store deler av sommerhalvåret med en piknikkurv og en flaske rødvin i en av de grønne oaser. Vondelpark er kjent for sin størrelse og for den sosiale og selskapelige atmosfæren, mens den mest grønne bydel er Plantage, hvor man blant annet finner den botaniske hage, Hortus Botanicus. Hvis de skyggefulle trær ikke er nok, kan man nå også faktisk ta en kjølig dukkert ved en av de tre anlagte sandstrendene i byen, hvor den i sør nok er den mest anbefalelsesverdige.

Reiser du med barn, kan Artis Zoo også anbefales. Her kan du utover at kikke på alt fra elefanter til insekter, også løpe rundt i vakre haver, kikke på historiske bygninger og besøke forskjellige museer.

Du kan få billige flybilletter til Amsterdam fra Ålesund, så en helgetur til den nederlandske hovedstaden trenger ikke være langt unna.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.