Find en billig flybillet til Sydney

Billige flybilletter til Sydney

Reis fra
Reis til
Avreise
Hjemreise
Reisetype: Retur
Billettype: Økonomi
Flere avreisesteder
Vi sammenligner flypriser fra... Utvalgte reiseselskaper i flysøkemotoren vår … og mange, mange flere.

Finn en billig flybillett til Sydney

Sydney er en fantastisk by som ligger vakkert ut mot Stillehavet med et flott havneområde. Besøk Sydney hvor du kan oppleve alt fra A til Z. Du kan oppleve storbyens gater eller, hvis du heller er til noe mer avslappende, så reis på strendene. Eller hvorfor ikke bare oppleve begge deler? Skynd deg å kjøpe en billig flybillett og kom vekk fra kalde Norge.

I Sydney finner du det mest besøkte operahuset i verden, nemlig Sydney Opera House. Operahuset er tegnet av den danske arkitekten Jørn Utzon, så hvis du er til danske arkitekter, er Sydney det rette stedet å besøke. Mange nordmenn begynner sin reise i Australia i Sydney. Mange kaller Sydney verdens vakreste storby og for mange er denne byen en positiv overraskelse.

Hva skal du absolutt se i Sydney?
Sydney Opera House er et must! Operahuset har en veldig fin beliggenhet på Bennelong Point ved Sydney havn. Det sies at inspirasjonen til dette vakre huset kommer fra en utskåret appelsin.

Du skal også se Sydney Harbour Bridge. Denne vakre broen åpnet i 1932 og forbinder Sydney sentrum med den nordlige delen av byen. Sammen med Operahuset er broen med til å skape et fantastisk bilde av Sydneys havneområde.

Sydney er ikke bare en by med en guidet tur i Operahuset og en gåtur over Harbour Bridge. Nei, det er mer enn en guidet tur. Her er noen muligheter for alternative opplevelser i Sydney:

- Snorkling i Gordon’s Bay
- Krepsveddeløp (Sydneys svar på afterski)
- Morgenbad på Bront Beach

Hva venter du på? Enten du er til alternative opplevelser eller guidet tur, kan du få alt i vakre Sydney. På Travelmarket finner du flybilletter til Sydney fra mange forskjellige selskaper. Søk og vi finner den billigste prisen til deg.

Finn reisen til Sydney her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK