Flybilletter til Australien

Billige flybilletter til Australia

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyreiser til Australia

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.

Australia er en spennende smeltedigel uten like

Landet har en multikulturell befolkning med en historie som går mange tusen år tilbake i tid. Australia ble først kjent for Vesten i det 16. århundre og ble så kolonisert på slutten av 1700-tallet. Australierne er svært gjestfrie og avslappede, så om man kommer som feriegjest til landet, finner man seg til rette med det samme.

Spennende storbyliv i Sydney, Melbourne og Canberra

De fleste australiere bor i storbyene ved kystene, og det er ganske sikkert at en australsk storby faller i smak.

Sydney er muligens den mest kjente av de australske storbyene, og du får mye igjen for pengene hvis du kjøper billige flybilletter til Australia. Storslåtte strender og perfekt badevann, solskinn fra blå himmel, et hav av spennende butikker og morsomme markeder. Sydney har også lekre restauranter og barer. Det er en førsteklasses stemning i vakre Sydney, med det verdensberømte operahuset i havnen.

I Melbourne finner du den kuleste undergrunnskulturen i byens labyrintiske gatesystem. Her er utallige fantastiske barer og puber, der det er utendørsservering i solskinnet og australsk fotball på TV. Melbourne har et fantastisk kunstnermiljø, og i klesbutikkene finner du alt fra haute couture til gjenbruksklær.

Canberra – Australias litt ukjente hovedstad er fylt med spennende historiske museer, kunstgallerier og store severdigheter. Det er her de store politiske beslutningene tas, og derfor bor det mange journalister, politikere, samfunnsdebattører og forretningsfolk der. Restaurantene er hippe, og barene oser av moderne innredning og en kosmopolitisk stemning.

Australias storslåtte strender

Australia er verdenskjent for sine formidable strender og sitt helt fantastiske badevann. Liker du vannaktiviteter, er det uendelig mye å gjøre. Ved strendene kan du surfe, vindsurfe, stå på vannski eller suse av sted på jet-ski, for bare å nevne noen av aktivitetene. Og liker du aktiviteter på dypere vann, har Australia noen av de vakreste stedene i verden når det gjelder dykking eller snorkling.

Det er et myldrende dyreliv like under havets overflate, og på korallrevene er det en hel verden av forskjellige fisker, havdyr og planter – det er ganske enkelt enestående! Tenk deg om og ikke rør revene eller det fargerike livet når du dykker eller snorkler, dessverre kan selv den minste berøring ødelegge mye mer enn du tror.

Nyt livet på Australias skjønne strender med en billig flybillett – kom deg av sted!

Enestående naturperler i Australia

I tillegg til de fantastiske strendene, har Australia mye annen enestående natur å by på. Du vil se tørre ørkener, frodige, grønne skoger, snøkledde fjell og uendelige kilometer med gress-stepper. Det er blant annet her de store kenguruene og de morsomme emuene holder til, og der det vokser eukalyptustrær kan du se de søte koalabjørnene.

Et absolutt høydepunkt på reisen til Australia er en tur til Ayers Rock (eller Uluru som aboriginene kaller det). Ayers Rock ligger midt i landet, og den kjempestore, røde steinen kan ses på mange kilometers avstand.

Så finn billige flybilletter til Australia og få ditt livs reiseopplevelse.Billigste reise funnet på Travelmarket for Australia: Oslo til Adelaide International 5. desember til 26. desember fra kr. 8 262,-

Bedøm reisemålet
4,6
(151 bedømmelser)

De mest populære lufthavnene i Australia

Populære reisemål i Australia og Stillehavet

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.