Severdigheter Australia

» Australia
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 6 013,- Fra 9 324,- Fra 8 426,-
Prisene er pr. person

Severdigheter Australia

Byen Adelaide (Adelaide)
Adelaide er hovedstaden i South Australia. Byen imponerer med sin moderne arkitektur blandet med sjarmerende restaurerte bygninger. Byen er statens kulturelle høyborg, og gjennom hele året avholdes det forskjellige festivaler her.
Barossa-området (Australia)
Barossa ligger en times kjøretur fra Adelaide. Det er et skjønt, intimt sted med mye av gammel arkitektur. Barossa er hjemsted for mer end 50 vingårder, noen av dem små familiefirmaer, andre store nasjonale firmaer. I dette området er det masser av muligheter for vinsmaking.
Korallrevet Great Barrier Reef (Australia)
Great Barrier Reef er verdens største levende organisme. Det er et utrolig flott sted for dykking og snorkling. Her kan du se hele farvespektret representeret på koralrevet og de mest fantastiske fisk i havet.
Naturparken Hinchinbrook Island (Australia)
Et "must" for en Australia-reisende. Her kan du gå fra tropisk regnskog til en fantastisk sandstrand med azurblått vann, helt uten å møte andre turister. Hinchinbrook Island er Australias største naturpark plassert på en øy. Det er et tropisk paradis langt vekk civilisasjonen.
Port Moresby, Rabaul and Madang (Australia)
Strendene og korallrevene omkring disse stedene gir en utmerket mulighet for bading og dykking. Med imponerende skjønne badestrender og knallblått hav er der mulighet for en idyllisk strandferie, i tillegg til gode muligheter for all slags vannsportsaktiviteter.
Uluru-steinen (Ayers Rock) (Australia)
Denne enorme steinen der ligger midt i ørkenen. Uluru har stor kulturel betydning for de lokale aboriginene. Foruten å bestige den 348 meter høye steinen og se den skifte farge i solnedgangen, kan man på en gåtur rundt steinen finne mange huler og gamle inngraveringer laget av de lokale aboriginene.
Rabaul (Australia)
En av Papua New Guineas nydeligste byer inntil den ble ødelagt av et voldsomt utbrudd fra vulkanen Tuvuvur i 1994. Byen er stadig et besøk verd, og man kan klatre på de fleste vulkaner i området. Tuvuvur er stadig aktiv og kan ikke besøkes.
Byen Broome (Broome)
Byen Broome ligger 2213 kilometer nord for Perth på vestkysten. Broome er en spesiell og eksotisk by. Byens befolkning er en mix av mange kulturer. Årsaken til dette er at Broome gjennom tidene har tiltrukket lykkejegere fra verden over, fordi det er et bra sted for å finne perler. Masser av mennesker flyttet derfor i 1800- og 1900tallet til Broome for å søke lykken. I dag er Broome en lekker by med fest og farger, og har uten tvil Australias beste strand.
Øyene Bathurst og Melville (Darwin)
Øyene ligger ca 80 kilometer nord for Darwin. De er nesten dekket av regnskog og imponerende vannfall. Øyene er hjemsted for Tiwi folket, som er berømte for batik, silketøj, vevning og lertøj. Tiwi folket byr deg gjerne innenfor og deler deres kultur og religion med tilreisende, men øyene kan kun besøkes på en organiseret en- eller todages tur.
Fjellområdet Blue Mountains (New South Wales)
Dette fjellområdet ligger 104 kilometer vest for Sydney. Det er et fasinerende landskap med masser av muligheter. Her kan man seile mellom brølende fosser, svømme i krystallklare sjøer eller gå turer gjennom dype kløfter, uforandret siden dinosaurenes tid. Et vakrere landskap er det vanskelig å finne.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Adelaide
• Broome
• Darwin
• Perth
• Sydney
Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK