Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Bulgaria

Restplasser til Bulgaria

Utvalgte restplasser til Bulgaria

Ovennevnte priser er et utvalg av de billigste restplasser innen de neste 4 ukene.

Finn en billig restplass til Bulgaria

Bedøm reisemålet
4,5
(35 bedømmelser)
Finn en billig restplass til Bulgaria
Med en billig restplass til Bulgaria, kan du oppleve de solrike, gylne sandstrendene, det reneste havvann, festlig natteliv og spennende kultur, eller skjemmes bort på et av landets mange spa- og kursteder.

Bulgaria er et deilig og billig land å feriere i. Og uansett om du reiser med barna, kjæresten, en venninne eller ektefellen, har Bulgaria noe å tilby dere alle sammen. De lokale er svært vennlige, naturen er vakker, maten er god, og prisene er lave, så det er bare å finne en billig flybillett og komme seg avgårde – du vil ikke angre.

Varna – byen med noe for enhver smak

Varna er Bulgarias tredje største by og den største byen på Svartehavskysten. Varna er en moderne storby med et blomstrende kulturliv med jazz-festival, dukketeater-festival, toppfotball (med klubben Cherno More), flotte gallerier og museer, og glimrende shoppingmuligheter. Varna kan by på et fantastisk hav-besøkssenter, hvor man kan lære om dyrene og plantene som lever i Svartehavet. De har også delfin-show, noe som kan være en fornøyelse for alle aldre. Like ved Varna-stranden ligger området, The Sea Garden, her vil man finne gode forlystelser for både barn og de unge til sinns.

Varna er en by med noe for enhver alder, lommebok og interesse, denne byen er alltid verdt et besøk, også hvis man bor ved en av de andre svartehavsstrendene.

Strand, sol og moro ved Sunny Beach

De fleste nordmenn reiser til Bulgaria for å oppleve svartehavskystens avslappende strandliv, og det med god grunn. Mange kjenner i dag navnet på det største resortsområdet ved Svartehavet i Bulgaria: Sunny Beach. Her er det liv på stranden hele dagen, og om natten er det fest og fargerik moro for alle pengene. Sunny Beach har en herlig gylden sandstrand, så langt øyet kan se, og om sommeren er havet intet mindre enn 26 grader varmt.

I 2011 fikk Sunny Beach stranden den internasjonale prisen for best strand- og bademiljø, Blått Flagg.

Nessebar og Pomorie – historiske byer med vakre strender

Nessebar er en mer enn 3.000 år gammel by som ligger like ved Sunny Beach. Byen har opplevd både det antikke Hellas og Romerriket, og du kan se gamle ruiner rundt om i byen. Nessebar har to bydeler. I den ene bydelen ligger alle hotellene og de fine strendene, og her vil du finne utallige muligheter for et godt måltid for deg og familien. Men om du heller ønsker å finne en liten og romantisk restaurant, kan det lønne seg å ta turen til den gamle og mer autentiske bydelen.

Pomorie ble befolket for ca. 8.000 år siden, og byen spilte en viktig rolle i området i Romerriket; her ble det nemlig laget mynter. Det er blitt utvunnet salt fra Pomorie-sjøen i flere tusen år, og det antas, at leire, salt og kildevann herfra, har helbredende og sundhetsfremmende egenskaper. Både Nessebar og Pomorie har spennende og glimrende historiske museer. Hvis du trenger å komme deg litt bort fra stranden og den heteste ettermiddagssolen, kan du for eksempel besøke salt-museet i Pomorie, eller du kan besøke noen av Nessebars mange, gamle og vakre kirker.

En annerledes Bulgaria-reise

Er du glad i spa- og kuropphold, er Bulgaria landet for deg. Over hele landet finnes det utallige steder, hvor du kan oppleve de deiligste former for velvære. Det tilbys for eksempel herlige leirbehandlinger med lokale produkter, samt muligheter for å bade i praktfulle, varme kilder.

Hvis det er utfordringer og annerledes opplevelser som skal krydre din reise til Bulgaria, er det mange muligheter for også dette. Du kan blant annet kjøpe en togbillett og reise til Sofia, Bulgarias hovedstad, som alltid er verdt et besøk. Du kan også hoppe på toget til Bucuresti i Romania som ligger like nord for Bulgaria, og se byen med de mange historiske minner. Eller reise til de vakre Rilafjellene, hvor du finner Balkans høyeste fjell, Musala. Her er det gode muligheter for både fotturer og klatring, og her lever blant annet ulv, bjørn og villsvin.

Reiseselskaper med restplasser til Bulgaria

Restplasser med Nazar
Restplasser med TripX
Restplasser med TUI
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.