To personer hviler på en oppblåsbar madrass i krystallklart hav under en solrik himmel.

All Inclusive-reiser til Bulgaria

Billige All Inclusive reiser til Bulgaria

Fra Oslo

Fra Trondheim

De ovennevnte prisene er de billigste fra første mulige avreisedag og 4 uker fremover.

Billige reiser til Bulgaria

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Stavanger Sola

  • Trondheim Værnes

Calypso Hotel - All Incluisve
Calypso Hotel - All Incluisve Standard Twinrom
Sunny Beach, Svartehavskysten 11. mai fra Oslo 7 netter
All Inclusive
4 235,- Velg
Park Hotel Odessos
Park Hotel Odessos Dobbeltrom med balkong
Golden Sands, Svartehavskysten 27. mai fra Stavanger Sola 7 netter
All Inclusive
4 545,- Velg
Hotel Sunrise All Suites Resort
Hotel Sunrise All Suites Resort Suite (utsikt over landskapet)
Obzor, Svartehavskysten 25. mai fra Oslo 7 netter
All Inclusive
4 565,- Velg
Festa Panorama Hotel
Festa Panorama Hotel Rom (utsikt over byen/bygninger) med balkong
Nesebur, Svartehavskysten 11. mai fra Oslo 7 netter
All Inclusive
5 193,- Velg
Gergana Beach
Gergana Beach Dobbeltrom med havutsikt
Sarafovo, Svartehavskysten 29. mai fra Trondheim Værnes 7 netter
All Inclusive
5 870,- Velg
Wave Resort
Wave Resort Rom (begrenset havutsikt) med balkong el. terrasse
Pomorie, Svartehavskysten 11. mai fra Oslo 7 netter
All Inclusive
7 149,- Velg
Wave Resort - Ultra All Inclusive
Wave Resort - Ultra All Inclusive Standard dobbeltrom med balkong/terrasse og havutsikt
Burgas, Svartehavskysten 1. jun fra Oslo 7 netter
All Inclusive
12 535,- Velg
Bedøm reisemålet (27 bedømmelser)
4.4

Bulgaria har mer å by på enn du tror

Bulgaria blir ofte litt oversett, men landet byr på massevis av flotte opplevelser. Her finner du fantastiske strender, unike attraksjoner og flott storbyliv. Det tilbys også All Inclusive pakker til Bulgaria.

Store forskjeller
Bulgaria er et stort land og landet har derfor store klimaforskjeller. Svartehavskysten har et varmt klima, i fjellene i den sørvestlige delen av landet er det kaldt og perfekt for skiturer, mens det i hovedstaden Sofia er kaldt om vinteren og fuktig om sommeren. Her har vi samlet noen forslag og muligheter til deg som vurderer en tur til Bulgaria:

Sofia – Sofia er en unik blanding av europeisk og kommunistisk arkitektur som med sine mange vakre ortodokse kirker gir byen et vakkert utseende. I tillegg er byen omgitt av et flott naturlandskap samt en nærliggende skiresort. Her er noen anbefalinger til severdigheter i byen:

Alexander Nevsky-katedralen – Besøk den store Alexander Nevsky katedralen som fortsatt er en av verdens høyeste. Den 45 meter høye gullbelagte kuppelen er et imponerende syn. Da byen er en av Europas eldste, finnes det mange spennende kirker rundt omkring i byen. Det kan anbefales å spasere rundt i byen og se de ulike fascinerende monumentene.

Det Nasjonalhistoriske Museum – Museet er et av de største i Øst-Europa og inneholder mer enn 650.000 gjenstander. Antikke skatter som gamle rustninger, våpen og sjeldne kirkeobjekter er viktige elementer i museets samling og gir et spennende innblikk i landets historie.

Vitosha Nasjonalpark – Parken ligger like utenfor byen og er lokalbefolkningens favoritt både med ski på beina om vinteren og fjellsko på om sommeren. Her finner du massevis av stier som vil føre deg forbi kilder, fossefall og flotte utsiktspunkter over Sofia. Spesielt i helgene er parken hyppig besøkt av Sofias innbyggere og om du gjerne også vil besøke stedet, kan det anbefales å få et kart over parken på et av byens turistkontorer.
Sofia, som enhver annen storby, tilbyr massevis av shoppingmuligheter, gode restauranter og hoteller uansett budsjett.

Svartehavskysten
I kystbyene inviteres det til å nyte livet og oppleve All Inclusive i Bulgaria. Her handler det om å slappe av på stranden eller ved bassenget. I nærheten av byen Sunny Beach finnes det også to større vannparker. I tillegg er dette et flott sted for snorkle- eller dykketurer da livet under vannoverflaten byr på mange fargerike fisker. Vær oppmerksom på at dette området er et turistområde som ikke tilbyr like mye av det originale Bulgaria. Men du kan være sikker på at du vil få en ferie med behagelig klima og nesten alltid solgaranti.

Plovdiv
Sørvest for Sofia ligger byen Plovdiv som er mindre enn hovedstaden og dermed også litt mer overkommelig. Byen har blant annet et universitet og tilbyr gode muligheter for fest- og uteliv. I tillegg finnes det massevis av små gallerier og trivelige kafeer i den gamle bydelen som er fra det 19. århundre.

Det romanske amfiteater – Det kan spesielt anbefales å besøke byens gamle romanske amfiteater som nylig er restaurert og kan romme opp til 6.000 tilskuere. Her holdes det konserter og arrangementer, og stedet gir et godt inntrykk av den gamle romanske arkitekturen.

Etnografiske museum – museet rommer 40.000 objekter inkludert tradisjonelle folkedrakter, musikkinstrumenter, smykker og håndverk av skinn og tekstiler som alle gir et spennende innblikk i landets befolkning og historie.

Enten du liker storby, badeferie eller kulturelle severdigheter tilbyr Bulgaria uendelige muligheter uansett om du vil planlegge ferien selv eller ønsker en All Inclusive ferie.

Avreiselufthavner til Bulgaria