Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Nesebur

Restplasser til Nesebur

Besøk Bulgaria - finn en restplass til Nessebar

Bedøm reisemålet
4,5
(158 bedømmelser)
Nessebar ligger på en halvøy i Svartehavet i den østlige delen av Bulgaria og er en av de gamle byene i landet. Byen er ca. 3000 år gammel og har et vell av spennende kultur som du har muligheten til å oppleve.

En kulturell ferie med unike severdigheter

Hvis du reiser til Bulgaria for å oppleve Nessebar kan du forvente å se et mangfold av forskjellige severdigheter. Det er svært mange spennende og gamle historiske bygninger i Nessebar og byen er også oppført på den internasjonale verdensarvlisten på grunn av sine mange vakre bygninger.

Nessebar, som har ca. 10.000 innbyggere, har ifølge legender hatt et eksepsjonelt høyt antall kirker – hele 41 stykker og det er derfor nok av severdigheter i byen.

Spar penger med en restplass til Nessebar
Hvis du finner den riktige reisen kan du være heldig og spare massevis av penger på din reise til Nessebar. Her på siden har vi laget en oversikt over forskjellige restplasser som du kan komme over, og hvis du vurderer å bestille en restplass for å dra på ferie til Nessebar kan det altså være massevis av penger å spare.

Les mer om Nessebar
Hvis du vurderer å reise til Nessebar vil du finne mer informasjon om reisemålet ved å lese denne turistsiden som handler Nessebar: visitnessebar.org.

Reiseselskaper med restplasser til Nesebur

Restplasser med Nazar
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.