Charterreiser til Malta

Charterreiser til Malta

Billige reiser til Malta

Billige reiser til Malta

Bedøm reisemålet (74 bedømmelser)
4.5

På Malta er mulighetene mange …

Republikken Malta ligger flott plassert i Middelhavet like ved siden av øyen Sicilia og er et voksende turistmål som består av seks øyer. Her finner du forhistoriske templer og fantastiske opplevelser for deg og dine.

Opplev Malta

På Malta er mulighetene mange for å bedrive spennende aktiviteter. Den varierte naturen består av høye klipper, skjulte huler og gode dykkermuligheter. På øyen Gozo kan du se havet uansett hvor du befinner deg og strendene er små og innbydende. Undervannshuler og bomber fra andre verdenskrig har gjort det til et av verdens mest attraktive steder å dykke.

Cominos største attraksjon er uten tvil den blå lagunen som er en gjemt hule med hvit sand og klart vann. Stedet er populært med mange tilreisende midt på dagen. Å bo på hotell i nærheten gjør det mulig å besøke lagunen andre tider på døgnet. I tillegg er det lett å finne ulike steder på Malta som arrangerer båtturer og cruises etter dine ønskemål.

Severdigheter på Malta

Malta og Gozo har noen av verdens mest imponerende prehistoriske områder som blant annet inkluderer templer ved havet. Stemningen er tidløs og behagelig der den tilreisende finner en blanding av italiensk arkitektur og gresk forhistorie. Valletta er hovedstaden fra 1600-tallet og har en moderne atmosfære. I byen finner du også Maltas mest imponerende kirke, St. John’s Co-Cathedral. Den ble bygget mellom 1573 og 1578 og er en viktig attraksjon for nasjonen.

Hal Saflieni Hypogeum er en fantastisk underjordisk nekropolis som ble oppdaget i 1902. Her er haller og kamre som går helt tilbake til 3600 – 300 f.kr og det anslås at rundt 7000 mennesker er blitt begravet i området. Verdt et besøk.

Malta er en herlig blanding av gammelt og nytt, av det livlige og det fredsommelige. Finn din charterreise til Malta i dag og få muligheten til å oppleve denne eventyrrike øygruppen du også.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Sverige og Danmark:
Charterresor till Malta | Charterrejser til Malta

Fra hvilke flyplasser kan jeg reise til Malta?

Du kan reise til Malta fra følgende flyplasser: Bergen Flesland, Kristiansand (Kjevik), Oslo Gardermoen, Oslo Sandefjord (Torp), Stavanger Sola, Trondheim Værnes og Ålesund Vigra

Charterselskaper med charterreiser til Malta

  • Billige charterreiser med Allinc
  • Billige charterreiser med Escapeaway
  • Billige charterreiser med TripX

Inspirasjon til reisen

Finn reisen til Malta her

Finn inspirasjon til Malta her

Les mer på bloggen vår